SASKin kehitysyhteistyöohjelma koostuu vuosina 2022–2025 kolmestakymmenestä hankkeesta, joissa teemme työtä työelämän ihmisoikeuksien puolesta.

Hankelista päivittyy sitä mukaa, kun uusia hankesopimuksia allekirjoitetaan. Uudet hankkeet eivät vielä näy listalla, ja osa edelliseltä kaudelta jatkuvista hankkeista on muuttanut muotoaan.

SASKin toiminta kartalla

Klikkaa kartalla näkyviä kohteitamme saadaksesi lisätietoa toiminnastamme!

Hankkeet toimialoittain

Eswatinin koululaisia luokkahuoneessa

Eswatinin opettajat ay-oikeuksien puolustajina

Hankkeessa vaikutetaan Eswatinin lainsäädäntöön ja kampanjoidaan ay-oikeuksien puolesta. Lisäksi lisätään opettajien ammattiliitto SNATin kykyä myötävaikuttaa sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ay-oikeuksien toteutumiseen.

Lue lisää

Oikeita työsuhteita Afrikan terveysalalle

Hankkeessa parannetaan terveysalan työntekijöiden oikeuksia ja asemaa yhteiskunnassa Etelä-Afrikassa, Sambiassa ja Malawissa. Heidän asemansa työntekijöinä pyritään virallistamaan, jolloin he pääsevät työntekijöitä koskevan lainsäädännön piiriin.

Lue lisää

Ilmasto-oikeudenmukaisuus Afrikassa

Hankkeessa lisätään julkisen alan ammattiliittojen tietämystä ilmastonmuutoksesta ja valmiuksia toimia niin, että ne voivat toimia merkittävässä roolissa maidensa ilmastonmuutoksen hillitsemis- ja sopeutumissuunnitelmissa.

Lue lisää
Kolumbialainen kotiapulainen hedelmäostoksilla

Kotiapulaisten oikeudet Kolumbiassa

Hankkeen tavoite on, että Kolumbian kotiapulaisille ja myös muille hoivatyöntekijöille saadaan sosiaaliturva ja työelämän perusoikeudet, työsuhteet ovat virallisia ja niillä on asianmukaiset valvontamekanismit.

Lue lisää