Joukko SASKin vapaaehtoisia eli SASK-lähettiläitä

Trade Union English

Trade union English – englannin kielen koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kartuttaa osaamistaan ay-sanaston ja kielenkäytön varmuuden osalta. Etäkoulutus järjestetään kahtena tiistai-iltana 10.10. ja 17.10.

Lue lisää
Joukko SASKin vapaaehtoisia Helsingin Olympiastadionilla

Online: Lähettiläskoulutus

Jos työelämän ihmisoikeudet kiinnostavat, tämä koulutus on sinulle! Opit ymmärtämään paremmin globaalia työelämää työntekijöiden oikeuksien näkökulmasta. Opit myös, miten työoloihin voidaan vaikuttaa. Koulutus on maksuton – hae mukaan!

Lue lisää

Vaikuta vakuuttavasti X:ssä (Twitterissä)

Koulutus vahvistaa SASKin vapaaehtoisten osaamista ja valmiutta osallistua SASKin kannalta oleellisten teemojen ympärillä käytävään keskusteluun X:ssä, joka tunnettiin aiemmin Twitterinä. Tällaisia aiheita ovat erityisesti kehitysyhteistyö ja työelämän ihmisoikeudet.

Lue lisää
Nainen esittää sirkustaidetta Kolumbian Medellinin kaupungin kadulla

Opintomatka Kolumbiaan

Opintomatkalla tutustutaan työntekijöiden arkeen sekä ay-liikkeen ja SASKin toimintaan Kolumbiassa marras–joulukuussa. Matkan osallistujat on jo valittu.

Lue lisää

Solidaarisuuspäivät 2024

SASKin Solidaarisuuspäiviä vietetään jälleen helmikuussa 2024. Merkkaa kalenteriin jo nyt ja ilmoittaudu mukaan Hämeenlinnaan!

Lue lisää