SASK tarjoaa Suomessa useita osallistumismahdollisuuksia teemoistamme kiinnostuneille. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki ihmisoikeuksista ja yksilön vaikuttamismahdollisuuksista kiinnostuneet!

Vapaaehtoistoiminta ja -koulutukset

Kunnon työn lähettiläitäSASKin kunnon työn lähettiläät ovat joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita ihmisiä, jotka toimivat SASKin sanansaattajina omissa verkostoissaan. Uusia lähettiläitä koulutetaan kahdesti vuodessa lähettiläskoulutuksissa. Lähettiläät osallistuvat erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, kirjoittavat SASKin teemoista eri julkaisuihin ja vaikuttavat omissa verkostoissaan.

 

 


Kannatusjäsenyhteisöt

Tuo yhdistyksesi tai osastosi mukaan tekemään hyvää SASKin kautta! SASKin kannatusjäsenenä tuette kehittyvien maiden työntekijöitä saamaan paremman elämän. Tuellanne muutetaan maailmaa!

 

 


Tapahtumat

SASK järjestää vuosittain erilaisia seminaareja ja tapahtumia, joissa käsitellään kansainvälisiä työoloja ja niiden vaikutuksia suomalaiseen työelämään.

 

 

 


Intialaisia koulutyttöjä

Opintomatkat

Haluatko nähdä käytännössä, millaista työtä SASK tekee maailmalla? Silloin kannattaa pyrkiä mukaan opintomatkalle. Samalla saat tilaisuuden kokea kehittyvän maan arkea tavalla, johon tavallinen turistimatka ei tarjoa mahdollisuutta.

 


Lahjoita

Ihmiset tarvitsevat turvallisia työpaikkoja, joissa heidän ihmisoikeuksiaan kunnioitetaan – myös kehitysmaissa. Voit osallistua SASKin tekemään työhön maailman heikoimmassa asemassa olevien työntekijöiden aseman parantamiseksi myös lahjoittamalla. Lahjoita, jotta kaikilla olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen työhön ja elämiseen riittävään palkkaan.

 

Aiheeseen liittyvää

Hae mukaan SASKin opintomatkalle Indonesiaan!

Marraskuussa 2019 järjestettävällä opintomatkalla tutustutaan ihmisten arkeen ja työoloihin Indonesiassa. SASKin tuella siellä on parannettu miljoonien työntekijöiden elämää.

Lue lisää

Opintomatkat

Opintomatkalla saat tilaisuuden kokea kehittyvän maan arkea tavalla, johon tavallinen turistimatka ei tarjoa mahdollisuutta.

Lue lisää

Opintomatka Indonesiaan

Vuoden 2019 opintomatkalla tutustutaan työoloihin, työntekijöiden arkeen, ay-liikkeen työhön ja SASKin hankkeisiin Indonesiassa. HUOM! Haku tämän vuoden opintomatkalle on päättynyt ja osallistujat valittu. Haluatko nähdä käytännössä,

Lue lisää