Tuo paikallisyhdistyksesi tai ammattiosastosi mukaan tekemään hyvää SASKin kautta. SASKin kannatusjäsenenä tuette kehittyvien maiden työntekijöitä saamaan paremman elämän. Tuellanne muutetaan maailmaa!

Lähettiläät Tampereella

Mistä lisää tietoa?

Kannatusjäsenyydestä kertoo enemmän SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala

puh. 050 461 9307
ellinoora.vesala@sask.fi 

 

SASK tarjoaa yhdistyksille ja ammattiosastoille mahdollisuuden tukea työtä oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Liittymällä kannatusjäseneksi voitte osoittaa solidaarisuutta kehittyvien maiden ay-liikkeelle ja tukea SASKin työtä työntekijöiden olojen parantamiseksi. Jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Monet nykyiset kannatusjäsenemme näkevät kannatusjäsenyyden paitsi tapana osoittaa solidaarisuutta myös puhtaana jäsenetuna omille jäsenilleen. Solidaarisuustyöstä kiinnostuneille SASK tarjoaa suoran kanavan maailmalle. Kannatusjäsenyhteisöjen jäsenet hakevat aktiivisesti SASKin järjestämiin lähettiläskoulutuksiin ja opintomatkoille laajentamaan tietämystään kansainvälisistä haasteista ja ratkaisuista sekä vaikuttamiskeinoista.

 

SASK kannatusjäsen

 

SASKin kannatusjäsenyhteisöt liitoittain

 

Henkilökannatusjäsenet

Myös yksittäiset henkilöt voivat tukea SASKin toimintaa kannatusjäsenenä. Henkilökannatusjäsenmaksu on 40 € vuodessa, ja se laskutetaan keväällä. Liittyä voi täyttämällä jäsenhakulomakkeen.

Aiheeseen liittyvää

Miten solidaarisuustyöstä pitäisi puhua? SASKin lähettiläillä riitti sanoja sille, miksi auttaa.

Lähettiläiksi koulutetut pohtivat huhtikuussa omia lähtökohtiaan SASKin toimintaan osallistumiselle.

Lue lisää

Reilumpi maailma kannatusjäsenten tuella

SASKin kannatusjäsenenä ammattiliittojen paikallisyhdistykset ja ammattiosastot pääsevät mukaan parantamaan maailman köyhimpien työntekijöiden oloja. Jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan. Kannatusjäsenyhteistyöstä vastaava Ellinoora Vesala

Lue lisää

Osallistu

SASKin toiminta tarjoaa Suomessa erilaisia osallistumismahdollisuuksia, jotka ovat avoimia kaikille teemoistamme kiinnostuneille. Toivotamme tervetulleeksi mukaan toimintaamme kaikki ihmisoikeuksista ja yksilön vaikuttamismahdollisuuksista kiinnostuneet! Vapaaehtoistoiminta ja -koulutukset SASKin kunnon

Lue lisää