Lahjoittamalla tuet työelämän ihmisoikeuksia

SASKin tuella vahvistetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia maailmalla. Kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jokaisella on oikeus turvallisiin ja inhimillisiin työoloihin.

Tue kuukausilahjoituksella työelämän ihmisoikeuksia

Kuukausilahjoittajana olet pitkäjänteisesti tukemassa heikossa asemassa olevia työntekijöitä. Lahjoitukset käytetään työelämän ihmisoikeuksien puolustamiseen kehittyvissä maissa.

Lisää tietoa mihin käytämme tietojasi täällä >

 

Voit tehdä myös kertalahjoituksen. Lahjoitukset käytetään työelämän ihmisoikeuksien puolustamiseen.

SASKin lahjoitusvaroilla tuetaan taistelua työelämän ihmisoikeuksien puolesta eri puolilla maailmaa

Äiti ja lapsi intialaisella tiilitehtaalla
Äiti ja lapsi intialaisella tiilitehtaalla

Maailmassa on meneillään tällä hetkellä useita päällekkäisiä kriisejä, ja lisäksi monet heikossa asemassa olevat työntekijät kärsivät edelleen koronapandemian vaikutuksista.

SASKin tuella vahvistetaan ihmisten vaikutusmahdollisuuksia omiin olosuhteisiinsa ja parannetaan heidän toimeentuloaan. Työntekijöiden mahdollisuus osallistua demokraattiseen päätöksentekoon osana ammattiliittoja vahvistaa osallisuutta ja lisää yhteiskunnallista vakautta. Näin osaltaan vaikutetaan siihen, että uusia kriisejä ja konflikteja ei syntyisi.

Toisaalta SASKin tavoite on tukea ja auttaa heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä myös kriisien keskellä. Parhaan tuen tulevissakin kriiseissä tarjoavat toimivat sosiaaliturvajärjestelmät, elämiseen riittävä palkka ja oikeus järjestäytyä.

Antamalla tukesi SASKille tuet pysyvää, pitkäjänteistä muutosta parempaan!

Voit lahjoittaa myös suoraan SASKin lahjoitustilille:
Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH

Lisätietoja lahjoittamisesta ellinoora.vesala@sask.fi, 050 461 9307.

Aiheeseen liittyvää

Reilua joulua

SASKin Reilua joulua -keräyksellä tuetaan tulevana jouluna Nepalista ja Intiasta muun muassa Persianlahden maihin lähteviä siirtotyöntekijöitä. Heihin kohdistuvat ihmisoikeusloukkaukset ovat nousseet valokeilaan Qatarin miesten jalkapallon

Lue lisää

Toivotaan yhdessä Reilua joulua!

Tänäkin jouluna SASKin joulukeräyksellä autetaan maailman heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä. Muistetaan heitä, joiden työ ei taukoa joulunpyhinäkään.  SASK joulukortti 2020 Maailmaa koetteleva pandemia on iskenyt voimakkaimmin niiden

Lue lisää

Finlandia kajahti komeasti, kun kehitysyhteistyöjärjestöt vetosivat hallitusneuvottelijoihin

Suomi ei käännä selkäänsä maailmalle -kampanjan vetoomus luovutettiin eilen hallitusneuvotteluja vetävälle Kokoomukselle.

Lue lisää