Lahjoita – tuet työelämän ihmisoikeuksia

SASKin tuella vahvistetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia maailmalla. Kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jokaisella on oikeus turvallisiin ja inhimillisiin työoloihin.

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana olet pitkäjänteisesti tukemassa heikossa asemassa olevia työntekijöitä. Lahjoitukset käytetään työelämän ihmisoikeuksien puolustamiseen kehittyvissä maissa.

Lisää tietoa mihin käytämme tietojasi täällä >

Kertalahjoitus

Voit tehdä myös kertalahjoituksen. Lahjoitukset käytetään työelämän ihmisoikeuksien puolustamiseen.

SASKin lahjoitusvaroilla tuetaan taistelua työelämän ihmisoikeuksien puolesta eri puolilla maailmaa

Äiti ja lapsi intialaisella tiilitehtaalla
Äiti ja lapsi intialaisella tiilitehtaalla

Maailmassa on meneillään tällä hetkellä useita päällekkäisiä kriisejä. Lisäksi monet heikossa asemassa olevat työntekijät kärsivät edelleen koronapandemian vaikutuksista.

SASKin tuella vahvistetaan ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa omiin olosuhteisiinsa ja parannetaan heidän toimeentuloaan. Työntekijöiden mahdollisuus osallistua demokraattiseen päätöksentekoon osana ammattiliittoja vahvistaa osallisuuttaan yhteiskuntaan. Samalla se lisää yhteiskunnan vakautta. Näin osaltaan vaikutetaan siihen, että uusia kriisejä ja konflikteja ei syntyisi.

Toisaalta SASKin tavoite on tukea ja auttaa heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä myös kriisien keskellä. Parhaan tuen tulevissakin kriiseissä tarjoavat toimivat sosiaaliturvajärjestelmät, elämiseen riittävä palkka ja oikeus järjestäytyä.

Tukemalla SASKia tuet pysyvää, pitkäjänteistä muutosta parempaan!

Lahjoitus tilille

Voit lahjoittaa myös suoraan SASKin lahjoitustilille:
Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH

Lisätietoja lahjoittamisesta ellinoora.vesala@sask.fi, 050 461 9307

Aiheeseen liittyvää

Ihmisarvoinen työ

SASKin tavoitteena on taata kaikille työelämän ihmisoikeudet: ihmisarvoinen työ ja elämiseen riittävä palkka.

Lue lisää

Ihmisoikeudet

Ihmisoikeudet ovat yhteisiä kaikille maailman ihmisille. Valtioiden täytyy suojella ihmisoikeuksia, yritysten puolestaan kunnioittaa niitä. SASKin tuella vaikutetaan molempiin tahoihin, jotta työelämän ihmisoikeudet toteutuisivat kehittyvissä

Lue lisää

SASKin kumppanijärjestön pääsihteeri syytettynä Hongkongissa – presidentti Halonen ja SASK ilmaisevat huolensa Kiinan ihmisoikeustilanteesta

Hongkongin tiukentunut lainsäädäntö demokratian ja kansalaisyhteiskunnan puolustajia kohtaan näkyy yhä uusina pidätyksinä. Torstaina 9. maaliskuuta pidätettiin Hongkongista käsin toimineen, kotiapulaisten oikeuksia kansainvälisesti puolustaneen järjestön pääsihteeri

Lue lisää