Lahjoita – tuet työelämän ihmisoikeuksia

SASKin tuella vahvistetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia maailmalla. Kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jokaisella on oikeus turvallisiin ja inhimillisiin työoloihin.

Kuukausilahjoittajana olet pitkäjänteisesti tukemassa heikossa asemassa olevia työntekijöitä. Lahjoitukset käytetään työelämän ihmisoikeuksien puolustamiseen kehittyvissä maissa.

Voit tehdä myös kertalahjoituksen.

Lahjoittamalla SASKille tuet ihmisarvoista työtä ja toimeentuloa

Maailmassa on meneillään tällä hetkellä useita päällekkäisiä kriisejä. Lisäksi monet heikossa asemassa olevat työntekijät kärsivät edelleen koronapandemian vaikutuksista.

SASKin tuella vahvistetaan ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa omiin olosuhteisiinsa ja parannetaan heidän toimeentuloaan. Työntekijöiden mahdollisuus osallistua demokraattiseen päätöksentekoon osana ammattiliittoja vahvistaa osallisuuttaan yhteiskuntaan. Samalla se lisää yhteiskunnan vakautta. Näin osaltaan vaikutetaan siihen, että uusia kriisejä ja konflikteja ei syntyisi.

Toisaalta SASKin tavoite on tukea ja auttaa heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä myös kriisien keskellä. Parhaan tuen tulevissakin kriiseissä tarjoavat toimivat sosiaaliturvajärjestelmät, elämiseen riittävä palkka ja oikeus järjestäytyä.

Tukemalla SASKia tuet pysyvää, pitkäjänteistä muutosta parempaan!

Lahjoitus tilille

Voit lahjoittaa myös suoraan SASKin lahjoitustilille:
Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH

Lisätietoja lahjoittamisesta ellinoora.vesala@sask.fi, 050 461 9307

Rahankeräyslupa RA/2021/1601 voimassa 1.1.2022 alkaen. Kerätyt varat käytetään SASKin kehitysyhteistyöohjelman toteuttamiseen Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Ohjelman tavoitteena on kansainvälisen työjärjestö ILOn määrittelemien työelämän perusoikeuksien toteutuminen sekä elämiseen riittävä palkka työntekijöille SASKin toimintamaissa.

Tietosuojaselosteemme kertoo, mitä henkilötietoja meillä on lahjoittajistamme ja kuinka niitä käytämme. Olemme myös lisänneet tietoa oikeuksistasi, esimerkiksi siitä, miten saat tietosi nähtäväksesi ja miten voit pyytää tietojesi käytön lopettamista.

SASKin toiminta rahoitetaan pääosin valtion kehitysyhteistyövaroista. Lisäksi rahoitukseen osallistuvat jäsen- ja kannatusjäsenjärjestöt sekä yksityiset lahjoittajat.

Lue lisää SASKin rahoituksesta.