SASKin työstä kertovat kuvat, podcastit, videot ja Työmaana maailma -lehti ovat vapaasti hyödynnettävissä. Täältä löytyvät myös logot ja esittelymateriaalit.

Saman arvoinen -kampanja nostaa esiin SASKin syrjinnän vastaista työtä.  Tästä pääset kansioon, jossa on kuvia kuvitukseksi SASKia ja syrjintää käsitteleviin uutisiin.

 

SASKin julkaisema Työmaana maailma -lehti kertoo tositarinoita siitä, miten työntekijöiden oikeuksia edistetään maailmassa. Lehti ei enää ilmesty painettuna, mutta SASK tuottaa verkkosivuilleen artikkeleja lehden teemoista myös tulevaisuudessa.


Uutiskirjeet

Haluatko pysyä ajan tasalla? SASKin uutiskirje kertoo säännöllisesti työstä reilumman maailman puolesta ja tavoista, joilla voit olla siinä mukana.

Työmaanamaailma podcast


Podcastit

Miksi kehittyvien maiden työntekijöistä kannattaa olla kiinnostunut ja miten kiinnostustaan voi osoittaa? Tarjolla keskusteluja paremman maailman tekemisestä.

Jakso 1: Kenen ongelmia ovat kehittyvien maiden työntekijöiden ongelmat?

Jakso 2: Tehdas romahtaa Bangladeshissa – kenen on vastuu?

Jakso 3: Mosambikin kotiapulaiset – miten kaikkein riistetyimpiä voi auttaa?

Jakso 4: Nepalin metsien työntekijät – miten heidän asemansa paranee ja luontokin kiittää?

SASKin Työmaana maailma -podcastit on tuotettu Kansan Sivistysrahaston tuella.


Esittelymateriaalit ja logot

Voit ladata käyttöösi SASKin työn tavoitteita ja tuloksia esittelevää materiaalia sekä logoja.


Esittelyvideo

Videolla kerrotaan, mikä SASK on ja mitkä kolme asiaa tarvitaan, jotta ihmisarvoinen työ olisi todellisuutta myös kehitysmaissa. Video on nähtävissä myös SASKin YouTube-kanavalla.

 


Asiakirjat

Mihin SASKin työ perustuu?
SASKin toimintaa ja taloutta ohjaavat asiakirjat löydät alta.

Mitä on tehty?
Lue lisää toimintakertomuksesta ja viime ohjelmakauden raportista.

 

 

Aiheeseen liittyvää

Tutustu uudistuneeseen lehteen!

Uudistunut Työmaana maailma on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat puolustaa työntekijöiden oikeuksia maailmalla. Saatat olla aktiivisesti samalla asialla Suomessa tai sitten et. On helppo ennustaa, että

Lue lisää

Lue uusi lehti: Työn tulevaisuus ei ole vain ihmisten käsissä

SASKin tuoreessa lehdessä pureudutaan muun muassa maailman työn tulevaisuuteen: Työmaana maailma vierailee Ghanan kultarannikon kaivoksilla ja miettii, miten esimerkiksi Afrikassa otetaan jatkossa digitalisaatiosta ilo irti,

Lue lisää

Kannatusjäsenet

SASKin kannatusjäsenet tukevat kehittyvien maiden työntekijöitä ihmisoikeuksien saavuttamisessa. Tuo paikallisyhdistyksesi tai ammattiosastosi mukaan tekemään hyvää SASKin kautta. Tuellanne muutetaan maailmaa!

Lue lisää