SASKin työstä kertovat kuvat, podcastit, videot ja Työmaana maailma -lehti ovat vapaasti hyödynnettävissä. Täältä löytyvät myös logot ja esittelymateriaalit.

Saman arvoinen -kampanja nostaa esiin SASKin syrjinnän vastaista työtä.  Tästä pääset kansioon, jossa on kuvia kuvitukseksi SASKia ja syrjintää käsitteleviin uutisiin.

SASKin julkaisema Työmaana maailma -lehti kertoo tositarinoita siitä, miten työntekijöiden oikeuksia edistetään maailmassa. Lehti ei enää ilmesty painettuna, mutta SASK tuottaa verkkosivuilleen artikkeleja lehden teemoista myös tulevaisuudessa.


Uutiskirjeet

Haluatko pysyä ajan tasalla? SASKin uutiskirje kertoo säännöllisesti työstä reilumman maailman puolesta ja tavoista, joilla voit olla siinä mukana.

 


Esittelymateriaalit ja logot

Voit ladata käyttöösi SASKin työn tavoitteita ja tuloksia esittelevää materiaalia sekä logoja.


Esittelyvideo

Videolla kerrotaan, mikä SASK on ja mitkä kolme asiaa tarvitaan, jotta ihmisarvoinen työ olisi todellisuutta myös kehitysmaissa. Video on nähtävissä myös SASKin YouTube-kanavalla.

 


Asiakirjat

Mihin SASKin työ perustuu?
SASKin toimintaa ja taloutta ohjaavat asiakirjat löydät alta.

Mitä on tehty?
Lue lisää toimintakertomuksesta ja viime ohjelmakauden raportista.

 

 

Aiheeseen liittyvää

Koulutukset

Koulutukset SASK tarjoaa erilaisia koulutussisältöjä etenkin jäsenjärjestöjensä koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut SASKin koulutuksista ole yhteydessä kotimaan toiminnan päällikkö Ellinoora Vesalaan, ellinoora.vesala@sask.fi Teemakoulutukset Näissä erilaisissa teemakoulutuksissa syvennytään

Lue lisää

Luisan matka kohti kunnon työtä jatkuu: palkka on yli viisi kertaa parempi kuin ennen

Solidaarista Kunnon työn päivää! Mosambikilainen kotiapulainen Luisa Pascal on saavuttanut jo paremman palkan myös palkallisen vuosiloman.

Lue lisää

Saavutettavuusseloste

Sask.fi -verkkosivun saavutettavuusseloste Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa sask.fi. SASK pyrkii takaamaan sask.fi:n saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 mukaisesti. Saavutettavuusselosteen tiedot perustuvat Web-veistämö Oy:n ulkopuoliseen asiantuntija-arvioon. Saavutettavuusseloste

Lue lisää