Ihmiset tarvitsevat turvallisia työpaikkoja, joissa heidän ihmisoikeuksiaan kunnioitetaan – myös kehitysmaissa. Liittymällä SASKin lahjoittajaksi tuet heikossa asemassa olevia työntekijöitä köyhissä maissa.

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana olet pitkäjänteisesti tukemassa heikossa asemassa olevia työntekijöitä köyhissä maissa. Meillä kaikilla on oikeus kunnon työhön ja elämiseen riittävään palkkaan. Kiitos, että olet tukijamme.

Lahjoitusvaroilla puolustetaan työelämän ihmisoikeuksia maailmalla.

Lisää tietoa mihin käytämme tietojasi täällä >

 


Lahjoita,
jotta kaikilla olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen työhön ja elämiseen riittävään palkkaan.  

 

SASKin lahjoitusvaroilla tuetaan taistelua työelämän ihmisoikeuksien puolesta eri puolilla maailmaa. 

SASKin lahjoitusvaroilla ei osteta lapsille koulupukuja tai kyniä. Kun lahjoitat SASKin työlle 10 €, se käytetään esimerkiksi Mosambikin kotiapulaisten palkkatason parantamiseen neuvottelutoiminnalla. Kun palkkaa saadaan nostettua pysyvästi kuukausitasolla, saadaan yhden koulupuvun sijaan pysyvää parannusta perheiden ja lasten hyvinvointiin. Ja ne rahat koulupukuihin.

Tukemalla SASKin toimintaa tuet pysyvää, pitkäjänteistä muutosta parempaan.

Apuasi tarvitaan!

Maailman kotiapulaiset tarvitsevat tukeasi

Maailmassa on miljoonia naisia, jotka työskentelevät kotiapulaisina orjuuden kaltaisissa oloissa. Nämä naiset ovat kenties haavoittuvin työntekijäryhmä maailmassa. SASK tukee näiden näkymättömien naisten ponnisteluja yhdistää voimansa ja vaatia parempaa kohtelua.

Kotiapulaisia ei juuri näe, ja siksi heidät on helppo unohtaa. Heitä on maailmassa kuitenkin yli 67 miljoonaa, neljä viidestä naisia. Kotiapulaiset työskentelevät yksityiskodeissa, mikä tekee työolojen valvonnasta hyvin vaikeaa.

SASK tukee kotiapulaisten aseman parantamista viidessä maassa, kolmella mantereella. Yhteensä näissä maissa arvioidaan olevan lähes 7 miljoonaa kotitalouksissa työskentelevää ihmistä, jotka tarvitsevat tukeamme.

Kotiapulaiset kohtaavat työssään usein väkivaltaa ja epäasiallista kohtelua, heidän työaikansa ovat kohtuuttomat ja palkkauksensa mitätön. Moni työskentelee jopa orjuuden kaltaisissa oloissa. Useat elävät äärimmäisessä köyhyydessä eli reilulla eurolla päivässä. Lisäksi lähes joka viides työskentelee kotimaansa ulkopuolella, kaukana omasta perheestään.

Lue lisää kotiapulaisten tueksi tehdystä työstä ja sen tuloksista.

 

Voit myös lahjoittaa suoraan SASKin lahjoitustilille

Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH

Aiheeseen liittyvää

Kampanjat

SASK tavoittelee toiminnallaan ihmisarvoista työtä ja elämiseen riittävää palkkaa. Niitä edistetään paitsi toimimalla suoraan kehittyvissä maissa myös herättelemällä tietoisuutta kotimaassa erilaisin kampanjoin. Tule mukaan! Kotiapulaisten oikeuksien

Lue lisää

Moni nainen elää edelleen nyrkin ja hellan välissä

Kansainvälisen työjärjestön ILOn arvion mukaan maailmassa on arviolta 67 miljoonaa kotiapulaista, joista suurin osa on nuoria naisia. He työskentelevät usein yksityiskodeissa neljän seinän sisällä. Monessa

Lue lisää

Naisten oikeudet

SASK tekee työtä sen puolesta, että tasa-arvo toteutuisi työpaikoilla ja naiset olisivat aktiivisia toimijoita ammattiliitoissa.

Lue lisää