SASK hakee talouspäällikköä

Hakuaika umpeutunut. Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK hakee talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin toimistoonsa.

SASK on työelämän ihmisoikeusjärjestö, joka edistää työntekijöiden oikeuksia, ihmisarvoista työtä ja elämiseen riittävää palkkaa Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. SASKin vuosibudjetti on yli 5 miljoonaa euroa.

Hakemamme talouspäällikkö on vahva järjestötalouden ammattilainen, jolla on laaja-alainen talousosaaminen. Toimintamme luonteesta johtuen edellytämme erinomaista kehitysyhteistyön ohjelmahallinnon ja rahoitusprosessien tuntemusta. Olet tilinpäätöstaitoinen, ymmärrät toimintaa lukujen takana, ja olet kiinnostunut niin taloushallinnon prosessien kuin kehitysyhteistyöhankkeiden rahoitusmahdollisuuksien kehittämisestä.

Olet vetovastuussa yhdistyksemme kaikista taloushallintoon liittyvistä asioista, johdat kolmen hengen talous- ja hallintoyksikköä sekä työskentelet johtoryhmän jäsenenä ja läheisessä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Yhteisössämme myös talouspäällikkö osallistuu operatiiviseen toimintaan, toteutukseen ja koulutukseen, joten hallitset vastuualueesi tehtävät, prosessit ja työkalut suvereenisti. Arvostamme esimieskokemusta sekä ammattiyhdistysliikkeen arvojen, rakenteiden ja toiminnan tuntemusta.

Valituksi tulevalta hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, tehtävään soveltuvaa vähintään viiden vuoden työkokemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu ovat välttämättömiä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Muu kielitaito (espanja, portugali tai ranska) katsotaan eduksi.

SASK painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut sisältäen joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toivottu aloitusajankohta on 1.2.2023.

Haastattelut pidetään Helsingissä marraskuun lopussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa SASKin toiminnanjohtaja Janne Ronkainen tiistaina 1.11. klo 13–15 ja torstaina 3.11. klo 13–15.

Puh. 040 776 8557

Hae tehtävää tämän linkin kautta maanantaihin 7.11.2022 klo 21.00 mennessä.

Jaa artikkeli: