SASK hakee hallintoassistenttia

Haemme oma-aloitteista hallintoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut sisältäen joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK hakee hallintoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin toimistoonsa.

SASK on työelämän ihmisoikeusjärjestö, joka edistää työntekijöiden oikeuksia, ihmisarvoista työtä ja elämiseen riittävää palkkaa Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. SASKin vuosibudjetti on yli 5 miljoonaa euroa.

Hakemamme hallintoassistentti on kokenut järjestöhallinnon osaaja. Osaat organisoida täsmällisesti ja toimia vuorovaikutuksellisesti monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Hallitset erilaisia prosesseja ja työkaluja tehokkaasti ja oma-aloitteisesti, ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tehtävänkuvaan sisältyy monipuolisia osa-alueita ja yhteistyöverkostoja. Työskentelet sisäisten palveluiden yksikössä tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa ja toimit myös yhteyshenkilönä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.

Vastaat yhdistyksemme hallinnollisista tehtävistä, kokousjärjestelyistä sekä asiakirjoista läheisessä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Osallistut henkilöstöhallinnon tehtäviin sekä osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Osallistut myös taloushallinnon tehtäviin yhdessä talouspäällikön kanssa.

Valituksi tulevalta hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu ovat välttämättömiä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Muu kielitaito (ruotsi, espanja, portugali tai ranska) katsotaan eduksi. Arvostamme ammattiyhdistysliikkeen sekä kansalaisjärjestöjen arvojen, rakenteiden ja toiminnan tuntemusta.

SASK painottaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut sisältäen joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Toivottu aloitusajankohta on tammikuussa 2024 (sovittavissa).

Haastattelut pidetään Helsingissä marraskuun lopussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa SASKin toiminnanjohtaja Janne Ronkainen maanantaina 13.11. klo 9–10.30 ja perjantaina 17.11. klo 10–12, puh. 040 776 8557.

Hae tehtävää tämän linkin kautta sunnuntaihin 19.11.2023 klo 21.00 mennessä.

Jaa artikkeli: