Jytyläinen yhdistys pyysi 100-vuotislahjaksi tukea maailman kotiapulaisille

Jyty Kuopio perusti 100-vuotisjuhliensa alla keräyksen. Lahjoittajien avulla yhdistys sai vaivattomasti kokoon 850 euroa SASKin kotiapulaisten tukemiseksi tekemän työn hyväksi. Varainkeruu on nyt helppoa kenelle tahansa.
Kuvassa vasemmalta: Jytyn järjestöjohtaja Ari Sauros, Jyty Kuopion hallituksen jäsen Jaana Huttunen, puheenjohtaja Anja Komulainen, sihteeri Anneli Salminen, entinen varapuheenjohtaja Anna-Liisa Kananen ja Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen.

”Hienon juhlan ja huikeiden jatkojen jälkeen arkeen palatessa tuntuu tosi hyvältä, että yhdistyksemme on lahjoittajatahojen myötä mukana tukemassa SASKin työtä kotiapulaisten hyväksi”, Arto Villikka iloitsee sähköpostiviestissään SASKille.

SASKin kunnon työn lähettiläs ja Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jyty Kuopio ry:n jäsen Villikka sai yhdistyksen 100-vuotisjuhlan alla idean. Koska idea sai Jyty Kuopion johdossa kannatusta, yhdistys pyysi syntymäpäiväkutsussaan ohjaamaan mahdolliset huomionosoitukset rahan muodossa SASKille. Lahjoituksia Jytyn muilta paikallisyhdistyksiltä kertyi 850 euroa. Ne käytetään SASKin hankkeiden kautta maailman kotiapulaisten tukemiseksi, jotta toisinaan orjuuden kaltaisissa oloissa työskentelevät naiset eri maissa saavat eväitä parantaa omaa ja lastensa arkea.

Jyty Kuopio ry:n puheenjohtajan Anja Komulaisen mukaan kotiapulaisten auttaminen tuntui luontevalta keräyskohteelta yhdistykselle, jonka yli tuhatpäiseen jäsenistöön kuuluu mm. kodinhoitajia, lähihoitajia ja perhepäivähoitajia.

SASKille arvokkaan keräyksen lahjoittajia olivat Jytyn Vaasan, Iisalmen, Turun, Pirkanmaan, Siilinjärven ja Lahden paikallisyhdistykset sekä KTN Kuopion paikallisyhdistys.

”Yhteisöjen tuki on SASKille todella tärkeää. On mahtavaa, että paikallisyhdistykset ja ammattiosastot ovat tällä tavalla mukana maailman köyhimpien hyväksi tehtävässä työssä”, SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala toteaa.

Vesala muistuttaa, että nyt vastaava varainkeruu on mahdollista yksityishenkilöllekin myös Facebookissa . Jokainen voi halutessaan valjastaa omat verkostonsa lahjoittamaan itselleen tärkeän asian edistämiseen. Facebook-varainkeruukampanjan SASKille voi aloittaa joko omalta tai SASKin FB-sivulta klikkaamalla ’Luo varainkeruukampanja’ ja valitsemalla listalta SASKin lahjoituskohteeksi.

Tällä hetkellä kaikki SASKin lahjoituksina saamat varat ohjataan kotiapulaishankkeisiin.

Ja oman lahjoituksensa voi tehdä myös klikkaamalla!

 

Kuva: Matias Snellman

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vasemmalta: Jytyn järjestöjohtaja Ari Sauros, Jyty Kuopion hallituksen jäsen Jaana Huttunen, Jyty Kuopion pj. Anja Komulainen, Jyty Kuopion sihteeri Anneli Salminen, Jyty Kuopion ent. vpj Anna-Liisa Kananen ja Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen.

Jaa artikkeli: