Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa opintomatkalla.

SASKin vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaisena aloittaa Susanna Haapalainen. Hän sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaiden aikana.

Susannalla on taustaa muun muassa työskentelystä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä sekä opiskelijajärjestöistä. Opintoja hänellä on Humanistisesta korkeakoulusta kansainvälisen toimintaympäristön saralta. SASK puolestaan on hänelle tuttu aiemmin muun muassa opinto- ja hankematkalta.

— JHL:ssä ollessani pääsin tutustumaan ammattiliiton hankkeisiin Mosambikissa.

Susannan oma mielenkiinto on Nepalissa, sillä hän on käynyt siellä vaellusmatkoilla, ja hän on mukana maan naisten oikeuksia edistävän järjestön toiminnassa.

 Odotan, että pääsen enemmän sisään globaaleihin työelämän ihmisoikeuskysymyksiin ja voin edistää niiden tuntemusta myös suomalaisten ammattiliittoaktiivien joukossa.

Aiheeseen liittyvää

SASKin viestintäpäällikön sijaiseksi Lotta Jokinen

Viestintäpäällikön sijaisena on aloittanut 1. lokakuuta lähtien Lotta Jokinen. Jokisella on vahva tausta sekä viestinnän että journalistiikan saralta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa sisäministeriön

Lue lisää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Tervetuloa mukaan oppimaan lisää ihmisten kohtaamisesta ja vakuuttamisesta erilaisissa tapahtumissa 30.7.-1.8.2021! SASK lähettiläspäivät Hotelli Haagassa Miten murran jään ja saan viestini perille lyhyessä ajassa? Entä jos joku

Lue lisää