Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa opintomatkalla.

SASKin vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaisena aloittaa Susanna Haapalainen. Hän sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaiden aikana.

Susannalla on taustaa muun muassa työskentelystä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä sekä opiskelijajärjestöistä. Opintoja hänellä on Humanistisesta korkeakoulusta kansainvälisen toimintaympäristön saralta. SASK puolestaan on hänelle tuttu aiemmin muun muassa opinto- ja hankematkalta.

— JHL:ssä ollessani pääsin tutustumaan ammattiliiton hankkeisiin Mosambikissa.

Susannan oma mielenkiinto on Nepalissa, sillä hän on käynyt siellä vaellusmatkoilla, ja hän on mukana maan naisten oikeuksia edistävän järjestön toiminnassa.

 Odotan, että pääsen enemmän sisään globaaleihin työelämän ihmisoikeuskysymyksiin ja voin edistää niiden tuntemusta myös suomalaisten ammattiliittoaktiivien joukossa.

Aiheeseen liittyvää

SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Lue lisää

Opintomatka Kolumbiaan

Vuoden 2023 opintomatkalla tutustutaan työoloihin, työntekijöiden arkeen, ay-liikkeen työhön ja SASKin hankkeisiin Kolumbiassa. Matka järjestetään 20.11.-3.12.2023. Ennen matkaa osallistujat perehtyvät Kolumbiaan maana, SASKin projekteihin siellä

Lue lisää

Malawissa naiset tekevät enää päivävuoroa

Aiemmin hiilikaivoksella työskentelevät naiset kärsivät sosiaalitilojen puutteesta sekä pitkistä kotimatkoista. SASKin ja Teollisuusliiton avulla naisten asemaa on saatu parannettua.

Lue lisää