Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa opintomatkalla.

SASKin vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaisena aloittaa Susanna Haapalainen. Hän sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaiden aikana.

Susannalla on taustaa muun muassa työskentelystä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä sekä opiskelijajärjestöistä. Opintoja hänellä on Humanistisesta korkeakoulusta kansainvälisen toimintaympäristön saralta. SASK puolestaan on hänelle tuttu aiemmin muun muassa opinto- ja hankematkalta.

— JHL:ssä ollessani pääsin tutustumaan ammattiliiton hankkeisiin Mosambikissa.

Susannan oma mielenkiinto on Nepalissa, sillä hän on käynyt siellä vaellusmatkoilla, ja hän on mukana maan naisten oikeuksia edistävän järjestön toiminnassa.

 Odotan, että pääsen enemmän sisään globaaleihin työelämän ihmisoikeuskysymyksiin ja voin edistää niiden tuntemusta myös suomalaisten ammattiliittoaktiivien joukossa.

Aiheeseen liittyvää

Opintomatka Kolumbiaan

Opintomatkalla tutustutaan työntekijöiden arkeen sekä ay-liikkeen ja SASKin toimintaan Kolumbiassa marras–joulukuussa. Matkan osallistujat on jo valittu.

Lue lisää

SASK sai joukkoonsa uusia osaajia

SASKissa aloitti tammikuussa uusi talouspäällikkö Ville Hirsikangas ja vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Susanna Haapalainen.

Lue lisää

Malawissa naiset tekevät enää päivävuoroa

Aiemmin hiilikaivoksella työskentelevät naiset kärsivät sosiaalitilojen puutteesta sekä pitkistä kotimatkoista. SASKin ja Teollisuusliiton avulla naisten asemaa on saatu parannettua.

Lue lisää