SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Milla Leppänen on aloittanut kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaisena 1.1.2020. Hän sijaistaa vuorotteluvapaalla olevaa Tarja Valtosta. Milla Leppäsellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta sekä ay-toiminnasta Teollisuusliitosta ja sitä edeltäneestä Metalliliitosta.

Leppänen toimii SASKissa kansainvälisen toiminnan suunnittelijan tehtävissä, eli hän vastaa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalan kehitysyhteistyöohjelmien (hankkeiden) seurannasta ja raportoinnista. Hän myös pyrkii ylläpitämään suunniteltujen hankkeiden laatua ja vaikuttavuutta sekä kumppanisuhteita.

— Järjestö- ja ay-kentän sekä SASKin tuntemus on minulla hallussa, mutta hankehallinto on minulle uusi tuttavuus. Tämä tulee siis olemaan mahtava oppimiskokemus minulle ja toivon toki tuovani jotain omaakin SASKille tämän kuuden kuukauden aikana.

Jaa artikkeli: