SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Milla Leppänen on aloittanut kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaisena 1.1.2020. Hän sijaistaa vuorotteluvapaalla olevaa Tarja Valtosta. Milla Leppäsellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta sekä ay-toiminnasta Teollisuusliitosta ja sitä edeltäneestä Metalliliitosta.

Leppänen toimii SASKissa kansainvälisen toiminnan suunnittelijan tehtävissä, eli hän vastaa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalan kehitysyhteistyöohjelmien (hankkeiden) seurannasta ja raportoinnista. Hän myös pyrkii ylläpitämään suunniteltujen hankkeiden laatua ja vaikuttavuutta sekä kumppanisuhteita.

— Järjestö- ja ay-kentän sekä SASKin tuntemus on minulla hallussa, mutta hankehallinto on minulle uusi tuttavuus. Tämä tulee siis olemaan mahtava oppimiskokemus minulle ja toivon toki tuovani jotain omaakin SASKille tämän kuuden kuukauden aikana.

Aiheeseen liittyvää

Tutkittua tietoa SASKin toiminnan vaikuttavuudesta

Yksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteista on taata säälliset työpaikat kaikille. Tällä tarkoitetaan, että työn pitäisi olla turvallista työntekijälle ja että kunnollisia työpaikkoja olisi tarpeeksi saatavilla

Lue lisää

SASKin viestintäpäällikön sijaiseksi Lotta Jokinen

Viestintäpäällikön sijaisena on aloittanut 1. lokakuuta lähtien Lotta Jokinen. Jokisella on vahva tausta sekä viestinnän että journalistiikan saralta. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa sisäministeriön

Lue lisää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää