SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Milla Leppänen on aloittanut kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaisena 1.1.2020. Hän sijaistaa vuorotteluvapaalla olevaa Tarja Valtosta. Milla Leppäsellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta sekä ay-toiminnasta Teollisuusliitosta ja sitä edeltäneestä Metalliliitosta.

Leppänen toimii SASKissa kansainvälisen toiminnan suunnittelijan tehtävissä, eli hän vastaa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalan kehitysyhteistyöohjelmien (hankkeiden) seurannasta ja raportoinnista. Hän myös pyrkii ylläpitämään suunniteltujen hankkeiden laatua ja vaikuttavuutta sekä kumppanisuhteita.

— Järjestö- ja ay-kentän sekä SASKin tuntemus on minulla hallussa, mutta hankehallinto on minulle uusi tuttavuus. Tämä tulee siis olemaan mahtava oppimiskokemus minulle ja toivon toki tuovani jotain omaakin SASKille tämän kuuden kuukauden aikana.

Aiheeseen liittyvää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää

Namibialainen ammattiliitto parantaa sopimuksella työntekijöiden oloja

Kiinalaisyritys laiminlöi muun muassa minimipalkkausta. Ammattiliiton kanssa solmitulla sopimuksella parannetaan esimerkiksi työturvallisuutta rakennuskohteissa.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa

Lue lisää