SASKin Reilua joulua -keräyksellä tuetaan tulevana jouluna työelämän ihmisoikeuksia maailmalla. Neuvottelemalla on varmistettu, että jouluna saamme viettää aikaa läheistemme kanssa. Toivotetaan yhdessä Reilua joulua ja tehdään töitä sen eteen, että tämä mahdollisuus toteutuisi kaikille maailman työtä tekeville!
Ihmisiä eri ammateissa toivottamassa reilua joulua
SASKin joulukortti 2023

Oikeus perustaa ammattiliitto ja liittyä liittoon on ihmisoikeus. Se on tärkeä oikeus – kenties merkittävin työhön liittyvistä ihmisoikeuksista. Ammattiliitot ovat olemassa varmistaakseen, että muut oikeudet toteutuvat. Liiton tärkein tehtävä on neuvotella asioista työnantajan kanssa yksittäisen työntekijän puolesta.

Neuvottelemalla on varmistettu, että jouluna saamme rauhoittua viettämään aikaa läheistemme kanssa. Ollaan yhdessä varmistamassa, että tämä sama oikeus toteutuisi muillekin maailman työtätekeville!

Työtä on vielä tehtävänä, sillä oikeutta järjestäytyä ja neuvotella rajoitetaan monin paikoin. SASK tukee ammattiliittojen työtä kehittyvissä maissa työelämän ihmisoikeuksien puolesta.

Lahjoita yksityishenkilönä

Jos haluat tehdä lahjoituksen yksityishenkilönä, saat SASKin sähköisen joulukortin henkilökohtaiseen käyttöösi. Lahjoitussummaa ei ole määritelty. Jo pienelläkin lahjoituksella parannetaan monen ihmisen elämää!

Lahjoita yhteisönä

Jos edustat ammattiosastoa, paikallisyhdistystä, muuta järjestöä tai yhteisöä tai yritystä, voitte lahjoittaa esimerkiksi joulumuistamisiin käyttämänne rahat SASKin joulukeräykseen. Kiitoksena lahjoituksestanne tarjoamme käyttöönne Reilua joulua -viestintäpaketin. Lahjoituksen tehtyänne saatte sähköpostiinne linkin, jolla pääsette käyttämään viestintäpakettianne välittömästi.

Viestintäpaketit yhteisöille

Julkaisemme kaikkien joulukeräykseen osallistuneiden yhteisöjen nimet nettisivuillamme.

Lisätietoja osallistumisesta antaa SASKin kotimaan toiminnan päällikkö

Ellinoora Vesala ellinoora.vesala@sask.fi
050 461 9307.

Ellinooralta saatte sähköisen joulukortin ja koko viestintäpaketin käyttöönne lähettämällä hänelle sähköpostilla pyynnön.

Mukana keräyksessä

Teollisuusliitto
Ay-Toimihenkilöt
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry 
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry
Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry
Talentia
Rakennusliitto

Lahjoituksen tekeminen

Joulukorttilahjoituksen voitte tehdä seuraavilla tiedoilla:

Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH
Viesti: joulukortti

 

SASKin Reilua joulua -keräyksen kortin ja muun kuvituksen on tehnyt kuvittaja Pirita Tolvanen

Aiheeseen liittyvää

SASKin tukijat

SASKin tukijakunta on monipuolinen joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä ja yhteisöjä, jotka toimivat SASKin puitteissa erilaisissa rooleissa. Tukijat ovat olennainen osa SASKin toimintaa ja korvaamattoman arvokkaita

Lue lisää

Kumppanit

SASKin työ perustuu kumppanuuteen. Maailmalla avainasemassa ovat paikalliset hankekumppanit, joita SASK tukee niiden työssä. Suomessa vahvan tukensa toiminnalle antavat jäsenjärjestöt.

Lue lisää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää työelämän ihmisoikeuksia maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36.

Lue lisää