Opintomatka Intiaan herättää tunteita

Opintomatkalaisten pääkohde Intiassa on Delhi. Siellä sijaitsevat SASKin ja kansainvälisten ay-järjestöjen toimistot sekä Suomen suurlähetystö. Se on myös bisnesmaailman keskus. Matkalla suomalaiset pääsevät tutustumaan intialaiseen yhteiskuntaan, erityisesti työelämään ja ay-liikkeeseen.

Turismiakaan ei matkalla unohdeta, sillä hengähdystaukojakin tarvitaan. Delhistä matkalaiset pistäytyvät Agrassa, Jodhpurissa ja Amritsarissa, jotka kaikki tarjoavat aivan uuden puolen valtavaan ja kiehtovaan Intiaan.

Matkan tarkoitus on tehdä tunnetuksi SASKin toimintaa Intiassa sekä tarjota suomalaisille kehitysyhteistyötämme rahoittaville ihmisille mahdollisuus päästä katsomaan, mitä kaikkea se käytännössä tarkoittaa. Opintomatkalaiset ovat Intiassa 18.–25. marraskuuta 2017.

Lue lisää SASKin työstä Intian lapsityöläisten hyväksi

 

Seuraa matkablogeja!

Opintomatkalaiset pitävät reissustaan yhteisblogia, ja lisäksi pari matkaajaa pitää omia blogejaan.

saskintia2017.blogspot.fi
leenamaailmalla.blogspot.fi
aikamerkki.org/saskin-opintomatka-intiaan

Kuva: Tanja Mettovaara

 

Aiheeseen liittyvää

Opintomatkat

Opintomatkalla saat tilaisuuden kokea kehittyvän maan arkea tavalla, johon tavallinen turistimatka ei tarjoa mahdollisuutta.

Lue lisää

Opintomatka Kolumbiaan

Opintomatkalla tutustutaan työntekijöiden arkeen sekä ay-liikkeen ja SASKin toimintaan Kolumbiassa marras–joulukuussa. Matkan osallistujat on jo valittu.

Lue lisää

Ihmisoikeusloukkauksien lopettaminen on päättäjien ja kisojen isäntämaiden vastuulla

Siirtotyöntekijöiden oikeuksista täytyy pitää huolta niin kisojen aikana kuin niiden jälkeenkin. Jokainen jalkapallon ystävä voi käyttää vaikutusvaltaansa.

Lue lisää