Nenäpäivä-keräys jatkuu edelleen

Parin viikon takaiseen Nenäpäivän iltaan mennessä lahjoituksia oli kertynyt peräti 3,35 miljoonaa euroa. Kiitos myös SASKin puolesta kaikille tähän mennessä lahjoittaneille!

Nenäpäivä-keräys ei kuitenkaan ole vielä ohi. Lahjoittaminen on mahdollista koko loppuvuoden ajan osoitteessa nenäpäivä.fi. Lahjoita! Se on hyvä tilaisuus tehdä jotain konkreettista maailman lasten hyväksi lasten oikeuksien päivänä, jota vietetään juuri tänään.

Tänä vuonna päivän yksi kansallinen teema on lasten oikeus leikkiin. Se ei toteudu, jos lapsen on tehtävä työtä.

Katso kaikki SASKin Nepal-hankkeiden videot SASKin YouTube-kanavalta (selaa reilusti alaspäin).

Aiheeseen liittyvää

Black Friday on vain yksi musta päivä muiden päivien lomassa

Halpojen vaatteiden takana on monesti hyvin matalia palkkoja. Koronaviruspandemia on saanut työntekijät miltei epätoivoiseen asemaan, kun kansainväliset vaatebrändit ovat peruuttaneet jo tehtyjä tilauksiaan.

Lue lisää

Mikä ihana päivä kuluttaa!

Kysymällä myyjältä esimerkiksi tuotteen eettisyydestä herätät tietoisuutta ja pidät yritykset kiinnostuneina tuotannon vastuullisuudesta. Osallistumalla kansalaistoimintaan tai ay-liikkeeseen voit vaikuttaa aktiivisemmin. Äänestämällä taas voit vaikuttaa siihen,

Lue lisää

Malawissa naiset tekevät enää päivävuoroa

Aiemmin hiilikaivoksella työskentelevät naiset kärsivät sosiaalitilojen puutteesta sekä pitkistä kotimatkoista. SASKin ja Teollisuusliiton avulla naisten asemaa on saatu parannettua.

Lue lisää