Haku SASKin lähettiläskoulutukseen on auki!

Haku SASKin vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen on auki. Lue lisää ja hae mukaan!
SASK lähettiläspäivät Hotelli Haagassa

Koulutus on suunnattu työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksen tavoite on lisätä tietoutta SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla, globaaleista työelämäkysymyksistä sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita, eli SASK-lähettiläitä. Lähettiläät voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolta edustavia ihmisiä ja valinnoissa tullaan painottamaan moninaisuutta.Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa, joten hae rohkeasti mukaan!

Hakuaikaa 11.2. asti. Lisätietoa ja hakulinkki täältä!

Aiheeseen liittyvää

SASKin lähettiläskoulutus

Vuoden 2022 toinen lähettiläskoulutus järjestetään lähikoulutuksena 16.-18.9.2022. Koulutus pitää sisällään ennakkotehtävän sekä viikonloppukoulutuksen. SASK lähettiläspäivät Hotelli Haagassa Kenelle? Koulutus on suunnattu työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksen tavoite on

Lue lisää

SASKin lähettiläskoulutus verkossa

Vuoden 2022 ensimmäinen lähettiläskoulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Se pitää sisällään ennakkotehtävän, kaksi webinaaripäivää, itsenäisesti suoritettavia tehtäviä sekä verkostoitumista muiden SASK-lähettiläiden kanssa. Hae mukaan!

Lue lisää

Hae mukaan opintomatkalle Nepaliin tai lähettiläskoulutukseen!

SASKin vapaaehtoistoiminnan vuosi on käynnissä ja avaamme haun vuoden 2020 opintomatkalle sekä vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen!

Lue lisää