Hae mukaan SASKin opintomatkalle Indonesiaan!

Marraskuussa 2019 järjestettävällä opintomatkalla tutustutaan ihmisten arkeen ja työoloihin Indonesiassa. SASKin tuella siellä on parannettu miljoonien työntekijöiden elämää.

 

Jakartan kotiapulaisten asuttaman slummin lapsia.
Lapsia Indonesian pääkaupungin Jakartan kadulla.

Haluatko nähdä käytännössä, millaista työtä SASK tekee maailmalla? Silloin kannattaa pyrkiä mukaan opintomatkalle. Samalla saat tilaisuuden kokea kehittyvän maan arkea tavalla, johon tavallinen turistimatka ei tarjoa mahdollisuutta. Opintomatkahaku aukeaa 8.1. ja hakea voi aina 3.2.2019 saakka.

SASKin opintomatkoilla tutustutaan paikalliseen työelämään ja paikallisten ammattiliittojen työhön. Matkaan sisältyy työpaikkavierailuja sekä keskusteluja paikallisten ay-toimijoiden, työnantajien ja työntekijöiden kanssa. Viime vuosina opintomatkat ovat suuntautuneet Filippiineille, Kolumbiaan, Intiaan ja Mosambikiin. SASK on kokenut matkanjärjestäjä, sillä matkoja on järjestetty jo 1990-luvun alusta asti vuosittain eri puolille maailmaa.

Marraskuussa 2019 vuorossa on Indonesia. Matka kestää noin kaksi viikkoa, tarkat päivämäärät selviävät alkukeväästä. SASK vastaa matkan järjestelyistä ja sisällöstä. Huomaathan kuitenkin, että matka on omakustanteinen.

Matkalaisten kommentit kannustavat mukaan

SASKin opintomatkaporukka vierailulla mosambikilaisen kotiapulaisen kotona
Mosambikin opintomatkalaiset vierailulla kotiapulaisen kotona.

”Hieno reissu! Kiitos järjestäjille ja osallistujille! Lähtisin toistekin ja voin suositella muille.”
Mosambikin opintomatkalainen 2018

”Loistava balanssi asiaa ja kevyempiä aktiviteetteja. Erityinen kiitos asiapuolen runsaudesta ja monipuolisuudesta.”
Intian opintomatkalainen 2017

”Matka muutti oman arvomaailman. Sanoisin, että kannattaisi tehdä melkein mitä vaan, että matkalle pääsee”
Mosambikin opintomatkalainen 2016

 

 

Aiheeseen liittyvää

Opintomatka Indonesiaan

Vuoden 2019 opintomatkalla tutustutaan työoloihin, työntekijöiden arkeen, ay-liikkeen työhön ja SASKin hankkeisiin Indonesiassa.  Haluatko nähdä käytännössä, millaista työtä SASK tekee maailmalla? Siinä tapauksessa kannattaa pyrkiä mukaan

Lue lisää

Opintomatkat

Opintomatkalla saat tilaisuuden kokea kehittyvän maan arkea tavalla, johon tavallinen turistimatka ei tarjoa mahdollisuutta.

Lue lisää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää