Kierrämme eri kaupunkeja ympäri Suomen kuulemassa mielipiteitänne ja toiveitanne vapaaehtoistoimintaan liittyen. Ota yhteyttä Roosa Rusaseen (roosa.rusanen@sask.fi), jos mieleesi tulee jokin alueellinen/paikallinen tapahtuma tai muutoin vain sopiva ajankohta, jolloin SASK voisi tulla tapaamaan nykyisiä ja mahdollisesti uusia lähettiläitä.

Päivitämme tälle sivulle tietoa paikoista ja ajankohdista!

Alueellisesti järjestettävät livetreffit siirtyvät Koronan takia tulevaisuuteen. Järjestämme kuitenkin etätreffejä, joihin voi ilmoittautua sähköpostitse Roosalle. Etätreffeille tarvitsee tietokoneen, puhelimen tai tabletin ja toimivan netin. Kuulokkeet, joissa on mikrofoni voi parantaa äänenlaatua, mutta kuulokkeet eivät ole välttämätön varuste. Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeistukset treffeille osallistumisesta.

Tulevat treffit

Etätreffit ja leffailta! – 28.5. klo 19:00-20:00, ilmoittaudu mukaan!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Menneet treffit

ETÄTREFFIT – 16.4. klo 18:30-19:30

ETÄTREFFIT –  28.3. klo 12-13

JYVÄSKYLÄ – 11.2.2020, klo 17-20 Ravintola Bella Roma (kabinetti)

Aiheeseen liittyvää

Lähettiläs tietää enemmän – hae mukaan SASKin syksyn lähettiläskoulutukseen!

Otetaan haltuun työelämän ihmisoikeudet! Punnitaan yhdessä kehitysyhteistyön mahdollisuuksia, keskustellaan ja ideoidaan. SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä 28.–29. syyskuuta Helsingissä.

Lue lisää

Hae mukaan opintomatkalle Nepaliin tai lähettiläskoulutukseen!

SASKin vapaaehtoistoiminnan vuosi on käynnissä ja avaamme haun vuoden 2020 opintomatkalle sekä vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen!

Lue lisää

SASKin lähettiläs Emilia Lakka on empaattinen tutkija

”Syvän etelän” kokemukset ajoivat Emilia Lakan puolustamaan ihmisoikeuksia. Väitöskirjan valmistelun ohessa SASKin lähettiläs tutustuu kulttuureihin ihmisten kautta ja maalaa.

Lue lisää