Reilumpi maailma kannatusjäsenten tuella

SASKin kannatusjäsenenä ammattiliittojen paikallisyhdistykset ja ammattiosastot pääsevät mukaan parantamaan maailman köyhimpien työntekijöiden oloja. Jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Kannatusjäsenyhteistyöstä vastaava Ellinoora Vesala kannustaa yhteisöjä mukaan, sillä se on hyvä tapa tehdä jotain konkreettista maailman erittäin heikoissa oloissa ahertavien työntekijöiden hyväksi. Parannettavaa riittää, sillä maailmalla olot ja oikeudet monin paikoin ovat samaa luokkaa kuin Suomessa sata vuotta sitten.

– Tukeasi tarvitaan! Kannatusjäsenyys on paitsi tapa osoittaa solidaarisuutta myös puhdas jäsenetu osaston jäsenille, Vesala korostaa.

Uutta sisältöä yhteisön toimintaan

Kannatusjäsenyhteisöt saavat käyttöönsä erilaista jäsenhankintaa tukevaa materiaalia sekä sisältöjä jäseniltoihin ja toimintaan. Kannatusjäsenyhteisöjen jäsenet hakevat aktiivisesti SASKin järjestämiin lähettiläskoulutuksiin ja opintomatkoille laajentamaan tietämystään globaaleista haasteista ja ratkaisuista.

Kannatusjäsenten tuella on vahvistettu työntekijöiden asemaa eri puolilla maailmaa, parannettu työntekijöiden ja heidän perheidensä toimeentuloa sekä vaikuttamismahdollisuuksia yhteiskunnassa.

SASK toimii erityisesti seuraavissa maissa:

  • Aasiassa Filippiinit, Indonesia, Myanmar, Nepal ja Intia
  • Afrikassa Mosambik
  • Latinalaisessa Amerikassa Kolumbia.

Kannatusjäseneksi voi liittyä mikä tahansa valtakunnallinen tai paikallinen yhdistys tai ammattiosasto tai muu yhteisö. Tervetuloa mukaan!

Tutustu SASKin kannatusjäsenyyteen

Lisätiedot
SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala, ellinoora.vesala@sask.fi, puh. 050 461 9307

 

Jaa artikkeli: