Blogi: Positiivisella mielellä Atlantin yllä, jalat turvoksissa uutta ja innostavaa kohti!

JHL:n 12 aktiivia suuntasivat alkuviikosta Ecuadoriin tutustumaan JHL:n ja SASKin solidaarisuustyöhön Latinalaisessa Amerikassa. Vuorokauden kestäneen matkan aikana pohdittiin odotuksia matkan suhteen.
 
Päivi Lillebergille on tärkeä varmistua JHL:n osallistumisen merkityksestä Andien alueen kehitysyhteistyökohteissa. Pitkän matkanteon vaivan palkitsevat tapaamiset myös paikallisten ay-toimijoiden kanssa.
 
Tuula Bruunin tärkein motiivi on halu tutustua erilaiseen kulttuuriin, ay-liikkeeseen ja ihmisiin. Maasta saa varmasti kokemuksia, joita voi palattua jakaa muiden kanssa kotimaassa.
 
Raija Vuori-Lehkonen on tyytyväinen siihen, että vihdoinkin pääsee tutustumaan SASKin toimintaan ”paikan päällä”.
 
Tuula Kiander odottaa monipuolisia keskusteluja ja pohti, mitä ecuadorilaiset mahtavat kysyä JHL:n aktiiveilta. Kuten hän sanoo: ”jos ajatteluni rajat ovat maailmani rajat, niin mitä ajatuksia rajoille tulo nostaa esille: avartuuko ajatteluni, maailmani?”
 
Eila Pelttari totesi että kansainvälisyys ja solidaarisuus on omassa toiminnassa moottori, joka antaa voimavaroja arjen edunvalvontatyöhön.
 
Kristiina Valonen-Yilmazia kiinnostaa Etelä-Amerikka ja ylipäätään ihmisten tasavertainen ja oikeudenmukainen kohtelu niin meillä kuin muualla.
 
Hannele Olli haluaa nähdä, miltä JHL:n kehityshankkeet näyttävät paikan päällä – tämä oli tilaisuus jota ei voinut ohittaa.
 
Ecuadorin talkoomatkablogia voi seurata nettiosoitteessa: talkooecuador.blogspot.fi
 

Jaa artikkeli: