Vihdoin Manilassa – takana kahden vuorokauden ”hauska” matka

Oululainen työfysioterapeutti Leila Leiviskä on viimein saapunut kuumaan ja kosteaan Manilaan, Filippiinien pääkaupunkiin. Opintomatkalaisten matka maapallon toiselle puolelle oli todella pitkä ja uuvuttava, mutta nauravainen Leila jaksaa tarinoida rennolla asenteella.

Katso Leilan videoblogista, mitä matkalla oikein tapahtui. Samalla saat kuulla ensitunnelmia kaoottisesta Manilasta: onko se kenties Leilan suosikkikaupunki?

SASK pitää opintomatkalta sekä kirjoitettua blogia että videoblogia. Molempiin blogeihin pääset linkistä
Aikaisemmat blogipäivitykset

Aiheeseen liittyvää

”Avoimeen keskusteluun on vielä pitkä matka Filippiineillä”

SASKin vapaaehtoinen lähettiläs Maiju Salminen tapasi toukokuussa Suomessa vierailleet filippiiniläiset ammattiyhdistysaktiivit Rodel Abenojan ja Mercedes Abucayonin. Lue Maijun blogikirjoituksesta, millaisia ajatuksia tapaaminen herätti!

Lue lisää

Opintomatka Kolumbiaan

Opintomatkalla tutustutaan työntekijöiden arkeen sekä ay-liikkeen ja SASKin toimintaan Kolumbiassa marras–joulukuussa. Matkan osallistujat on jo valittu.

Lue lisää

Osallistu

SASK tarjoaa Suomessa useita osallistumismahdollisuuksia teemoistamme kiinnostuneille. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki ihmisoikeuksista ja yksilön vaikuttamismahdollisuuksista kiinnostuneet!

Lue lisää