SASKin viestintäpäälliköksi Laura Ventä

Kasvokuva Laura VentäSASKin viestintäpäälliköksi on valittu filosofian maisteri Laura Ventä. Hän aloittaa tehtävässä 1. kesäkuuta. Tällä hetkellä Ventä työskentelee SASKissa tiedottajana.

SASKin pitkäaikainen viestintäpäällikkö Jukka Pääkkönen jää vuoden lopussa eläkkeelle. Siihen asti hän työskentelee viestinnän projektitehtävissä.

Organisaatio uudistuu

SASKin hallitus päätti kevyestä organisaatiouudistuksesta, joka tulee voimaan 1. kesäkuuta. Sen tavoitteena on muuttaa organisaatiota vastaamaan paremmin toiminnan nykyistä todellisuutta ja erityisesti tulevaa näkymää.

Aiempien tiimien sijaan toiminta järjestetään kahteen yksikköön. Jatkossa SASKissa toimii kansainvälisen toiminnan yksikkö ja hallintoyksikkö. Viestintä toimii suoraan toiminnanjohtajan alaisuudessa.

 

Aiheeseen liittyvää

SASKin osaaminen vahvistuu

SASKissa aloitti joukko uusia ja ”uusvanhoja” työntekijöitä. Camilla Lohenoja ja Anna Perttula on nimitetty kansainvälisten asioiden asiantuntijoiksi. Laura Ventä palasi viestintäpäälliköksi.

Lue lisää

SASKin ihmisoikeustyö tavoittaa yhä laajemman joukon

SASK pystyy tulevaisuudessa puolustamaan yhä useampien työntekijöiden ihmisoikeuksia maailmalla. Rahoituksen kasvun myöstä toiminta laajenee erityisesti Afrikassa.

Lue lisää

”Kaksi maskia maksaa saman verran kuin riisit koko perheelle yhdeksi päiväksi”

Myanmarissa ja Bangladeshissa tehtaat menevät kiinni, kun isot brändit jättävät tilauksensa maksamatta. Työntekijät menettävät työnsä, ja huoli terveydestä näyttelee pienempää roolia. Tekstiiliteollisuuden koronakriisissä vastuunkantajiksi vaaditaan

Lue lisää