SASKin viestintäpäälliköksi Laura Ventä

Kasvokuva Laura VentäSASKin viestintäpäälliköksi on valittu filosofian maisteri Laura Ventä. Hän aloittaa tehtävässä 1. kesäkuuta. Tällä hetkellä Ventä työskentelee SASKissa tiedottajana.

SASKin pitkäaikainen viestintäpäällikkö Jukka Pääkkönen jää vuoden lopussa eläkkeelle. Siihen asti hän työskentelee viestinnän projektitehtävissä.

Organisaatio uudistuu

SASKin hallitus päätti kevyestä organisaatiouudistuksesta, joka tulee voimaan 1. kesäkuuta. Sen tavoitteena on muuttaa organisaatiota vastaamaan paremmin toiminnan nykyistä todellisuutta ja erityisesti tulevaa näkymää.

Aiempien tiimien sijaan toiminta järjestetään kahteen yksikköön. Jatkossa SASKissa toimii kansainvälisen toiminnan yksikkö ja hallintoyksikkö. Viestintä toimii suoraan toiminnanjohtajan alaisuudessa.

 

Aiheeseen liittyvää

SASKin osaaminen vahvistuu

SASKissa aloitti joukko uusia ja ”uusvanhoja” työntekijöitä. Camilla Lohenoja ja Anna Perttula on nimitetty kansainvälisten asioiden asiantuntijoiksi. Laura Ventä palasi viestintäpäälliköksi.

Lue lisää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää

SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Lue lisää