SASKin Vahvan tehtävä -kampanja näkyy perjantain mielenilmauksessa Rautatientorilla

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK jakaa perjantain mielenilmauksessa 1000 Vahvan tehtävä on tukea heikkoa -ilmapalloa.

– Ilmapallot liittyvät SASKin kampanjaan, joka muistuttaa, miksi ay-liike on olemassa. Sen tehtävänä on aina asettua heikomman puolelle, kampanjan koordinaattori Aleksi Vienonen muistuttaa.

”Vahvan tehtävä on tukea heikkoa” on varainhankintakampanja, jolla ay-liikkeen rivijäseniä ja aktiiveja herätellään tukemaan kehitysmaiden työntekijöitä kerta- ja kuukausilahjoituksin tai tuomalla oma ammattiosastonsa SASKin kannatusjäseneksi.

Lue lisää varainhankintakampanjasta sivulta www.vahvantehtava.fi.

Lisätiedot 
Aleksi Vienonen, Vahvan tehtävä on tukea heikkoa -kampanjan koordinaattori, 040 7432981 aleksi.vienonen@sask.fi

 

Aiheeseen liittyvää

Ei ole fanin tehtävä huolehtia jalkapallokisojen ihmisoikeuksista

SASKin Pelin hinta -kampanjassa käynnistyy kesäkuussa uusi vaihe, jossa haluamme korostaa jalkapallon ja kisamaiden päättäjien roolia ihmisoikeuksien turvaamisessa.

Lue lisää

Malawin hiilikaivosten naiset joutuvat työskentelemään ahdistelun ja seksuaalisen väkivallan pelossa

Maailma kylässä -festivaalin puhujaksi saapunut Tendai Makanza hymyilee leveästi kevätaurinkoisessa Helsingissä. Hän on tullut puhumaan eteläisen Afrikan naisten työolosuhteiden puutteista sekä parannuksista kaivoksissa ja tekstiilitehtaissa.

Lue lisää

SASKin tukijat

SASKin tukijakunta on monipuolinen joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä ja yhteisöjä, jotka toimivat SASKin puitteissa erilaisissa rooleissa. Tukijat ovat olennainen osa SASKin toimintaa ja korvaamattoman arvokkaita

Lue lisää