SASKin Vahvan tehtävä -kampanja näkyy perjantain mielenilmauksessa Rautatientorilla

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK jakaa perjantain mielenilmauksessa 1000 Vahvan tehtävä on tukea heikkoa -ilmapalloa.

– Ilmapallot liittyvät SASKin kampanjaan, joka muistuttaa, miksi ay-liike on olemassa. Sen tehtävänä on aina asettua heikomman puolelle, kampanjan koordinaattori Aleksi Vienonen muistuttaa.

”Vahvan tehtävä on tukea heikkoa” on varainhankintakampanja, jolla ay-liikkeen rivijäseniä ja aktiiveja herätellään tukemaan kehitysmaiden työntekijöitä kerta- ja kuukausilahjoituksin tai tuomalla oma ammattiosastonsa SASKin kannatusjäseneksi.

Lue lisää varainhankintakampanjasta sivulta www.vahvantehtava.fi.

Lisätiedot 
Aleksi Vienonen, Vahvan tehtävä on tukea heikkoa -kampanjan koordinaattori, 040 7432981 aleksi.vienonen@sask.fi

 

Aiheeseen liittyvää

Tehtävä Qatarissa – jalkapallon MM kisojen-lähestyessä upporikas öljymaa on taipunut siirtotyöntekijöiden asemaa parantaviin uudistuksiin

Siirtotyöläiset eivät saa perustaa ammattiliitoa Qatarissa. Filippiiniläisten työntekijöiden yhdistys järjestää kulttuuritapahtumia ja urheilukilpailuja. Samalla jaetaan työntekijöille tietoa heidän oikeuksistaan.

Lue lisää

”Monet pelkäävät, etteivät kuole koronaan vaan muihin tauteihin tai nälkään” – Afrikassa on todettu vielä vähän tartuntoja, mutta koronaviruksen vaikutukset näkyvät jo

Etenkin epävirallisen sektorin työntekijät ovat tyhjän päällä koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi ja miljoonat voivat syöksyä köyhyyteen, varoittavat YK:n kehitysohjelman UNDP:n asiantuntijat. Toisaalta kriisi voi olla

Lue lisää

Ei ole fanin tehtävä huolehtia jalkapallokisojen ihmisoikeuksista

SASKin Pelin hinta -kampanjassa käynnistyy kesäkuussa uusi vaihe, jossa haluamme korostaa jalkapallon ja kisamaiden päättäjien roolia ihmisoikeuksien turvaamisessa.

Lue lisää