SASKin Kaakkois-Aasian aluekoordinaattoriksi Farizan Fajari

Fajari asuu Indonesian pääkaupungissa Jakartassa. Hänellä on kokemusta työskentelystä ammattiyhdistysliikkeessä kotimaassaan sekä kansainvälisesti.
Farizan Fajari kuvassa vasemmalla.

Farizan Fajari seuraa Kaakkois-Aasian aluekoordinaattorina SASKin pitkäaikaista työntekijää Orlando ”Marlon” Quesadaa. Hän asuu Indonesian pääkaupungissa Jakartassa.

Fajari on opiskellut Indonesian yliopistossa sekä Kasselin yliopistossa Saksassa pääaineinaan tietojenkäsittelytiede sekä valtiotieteet. Hänellä on kokemusta työskentelystä sekä kansallisen että kansainvälisen ay-liikkeen piirissä.

— Odotan innolla sitä, että pääsen kunnolla työn touhuun.

Vapaa-ajallaan hän harrastaa sulkapallon pelaamista.

Aiheeseen liittyvää

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan sijaiseksi Susanna Haapalainen

Susanna sijaistaa Roosa Rusasta tämän perhevapaan ajan. Hänellä on kokemusta työskentelystä muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:stä. SASKin työhön hän on tutustunut muun muassa

Lue lisää

SASKin lähettiläs Emilia Lakka on empaattinen tutkija

”Syvän etelän” kokemukset ajoivat Emilia Lakan puolustamaan ihmisoikeuksia. Väitöskirjan valmistelun ohessa SASKin lähettiläs tutustuu kulttuureihin ihmisten kautta ja maalaa.

Lue lisää

Hae mukaan SASKin opintomatkalle Indonesiaan!

Marraskuussa 2019 järjestettävällä opintomatkalla tutustutaan ihmisten arkeen ja työoloihin Indonesiassa. SASKin tuella siellä on parannettu miljoonien työntekijöiden elämää.

Lue lisää