SASK avaa uuden aluetoimiston Ecuadoriin

SASK aloittaa uuden vuoden vahvistamalla toimintaansa Latinalaisessa Amerikassa.

SASK avaa uuden aluetoimiston Quitoon Ecuadoriin. SASKin hallitus nimesi marraskuussa toimiston aluekoordinaattoriksi Patricio Sambonino Riveran.

Sambonino tulee SASKiin Hollannin palkansaajakeskusjärjestöjen FNV:n kehitysyhteistyötä tekevästä Mondiaalista, jonka maakoordinaattorina hän on viimeksi työskennellyt Kolumbiassa. Hän aloittaa ensin osa-aikaisella työajalla, ja syksyllä sataprosenttisella työajalla.

Aluetoimiston avaamisen aikataulu ja osoite varmistuvat myöhemmin.

Kuusi uutta nimeä hallitukseen

Joulukuussa valittu SASKin uusi hallitus aloittaa työnsä vuoden vaihteessa. Yhteensä kuusi nimeä vaihtuu.

Varapuheenjohtajana aloittaa STTK:n kansainvälisten asioiden päällikkö Risto Kousa.

Hallituksen uusina jäseninä aloittavat Ammattiliitto Nousun (Nordea Unioni Suomi) toiminnanjohtaja Minna Ahtiainen ja Vakuutusväen Liiton (VvL) puheenjohtaja Liisa Halme. Uusina varajäseninä aloittavat palkkasihteeri Katri Höök AKT:sta, järjestöpäällikkö Juska Kivioja STTK:sta ja Puuliiton puheenjohtaja Sakari Lepola.

Hallituksen muu kokoonpano löytyy yhteystiedoista.

Aiheeseen liittyvää

Hallinto

SASKin hallinto on kaksiportainen. Ylintä päätäntävaltaa käyttää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva vuosikokous. Vuosikokousten välillä toimintaa ohjaa hallitus.

Lue lisää

SASK hakee talouspäällikköä

Hakuaika umpeutunut. Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK hakee talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin toimistoonsa.

Lue lisää

SASK – työelämän ihmisoikeuksien mahdollistaja

Kansainvälisellä yhteistyöllä ja solidaarisuudella on merkitystä. Esimerkiksi siirtotyöläisten huono kohtelu Qatarin MM-jalkapallostadionien rakennustyömailla on saanut niin laajaa kansainvälisetä huomiota, että paikalliset toimijat ovat joutuneet muuttamaan

Lue lisää