Pardiasta SASKin jäsen

Palkansaajajärjestö Pardiasta tuli SASKin uusin jäsen, kun liiton jäsenhakemus hyväksyttiin SASKin hallituksen kokouksessa eilen torstaina.

Pardia on toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon kuuluva ammattiliitto, johon kuuluu 23 jäsenjärjestöä ja noin 60 000 jäsentä. Jäsenten enemmistö työskentelee valtion virastoissa ja laitoksissa, yrityksissä, yliopistoissa ja Kelassa.

– Pardia haluaa olla mukana kansainvälisessä toiminnassa myös SASKin kautta ja tukea näin ammattiliittojen toimintaa maissa, joissa työ ja siitä saatava riittävä palkka eivät ole itsestäänselvyys, palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtaja Antti Palola sanoo.

 

Aiheeseen liittyvää

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ SASKin jäsenjärjestöksi

OAJ liittyy Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskuksen SASKin jäseneksi vuoden 2020 alusta. OAJ haki työntekijöiden oikeuksiin keskittyvän kehitysyhteistyöjärjestön jäsenyyttä valtuuston uusien kansainvälisten linjausten vuoksi. – Meille on tärkeää

Lue lisää

Solidaarisuus-sana kumisee menneen maailman kaikuja, mutta aate sen takana elää ja voi hyvin

Ilmastolakkoilijat, eettiset kuluttajat ja SASKin kunnon työn lähettiläät osoittavat, että ihmisillä on yhä palavampi halu oppia, tietää ja auttaa. Omistajien edun palveleminen on vanhanaikaista, ei

Lue lisää

SASKin toimisto muuttaa Hämeentielle

Muuttomylläkkä riehuu rajuimmillaan, mutta tällä viikolla Kaikukatu tyhjenee. SASKin uudet toimistotilat löytyvät Hämeentien remontin keskeltä.

Lue lisää