SASK on mukana Nenäpäivässä

SASK on yksi yhdeksästä järjestöistä, joiden kautta apu viedään eteenpäin. Vuodesta 2007 lähtien SASK on kanavoinut yhteensä 1,57 miljoonaa euroa keräystuottoja työhön, jolla on edistetty lasten ja lapsiperheiden asemaa.

NenäpäiväValtaosa Nenäpäivä-keräyksen summasta on käytetty lasten koulunkäyntiin, lapsityön vähentämiseen, terveyskasvatukseen sekä hiv-aids-valistukseen Etelä-Aasian maissa.

Työn tuloksiin voi tutustua tarkemmin Nenäpäivä.fi-osoitteessa.

Mukana suuri joukko julkkiksia

Nenäpäivän viestiä vie eteenpäin joukko Suomen kiinnostavimpia julkisuuden henkilöitä. Tämän vuoden kampanjakasvoina nähdään presidentti Tarja Halonen, Armi Toivanen, Janne Kataja, Katri Helena, Bull Mentula, Jone Nikula ja Marco Bjurström.

Nenäpäivän kruunaa Nenäpäivä-show, jossa mukana ovat muun muassa Robin, Krista Siegfrids, Sanna Stellan ja Michael Monroe. Show nähdään Yle TV2:lla ja Yle Areenassa 11. marraskuuta.

Aiheeseen liittyvää

Nenäpäivä tulee! Maailman köyhimpiä voi nyt auttaa niin raviveikkaaja kuin räpin rakastaja

Marraskuun 9. päivän tienoilla SASKin vapaaehtoiset kuhisevat kaupungeissa Nenäpäivän merkeissä. Tampereelta pamahtaa Nenäpäivä-ravilähtö, Jyväskylässä musisoidaan ja Helsingissäkin lähdetään joukolla lipaskerääjiksi. Osallistuminen on sallittua niin sukankutojille,

Lue lisää

Kaipauksen kylässä eletään päivä kerrallaan

Myanmarissa Yangonista itään on kylä, joka voi kadota koska tahansa. Myös siellä asuvien rakennustyöläisten työ, toimeentulo ja turvallisuus on epävarmaa.

Lue lisää

Nenäpäivä-kampanja kerää rahaa maailman lapsille

Valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja maailman lasten auttamiseksi alkoi 26. lokakuuta. Kampanja pyörähti käyntiin Helsingin keskustan Nenäkulmaksi muuttuvasta Elisa Kulmasta, jonne Nenäpäivä avaa kaikille avoimen, ilmaisen pallomeren. – Haluamme

Lue lisää