”Infektiosairaalassa järkyttävät olot”

SASKin opintomatkalaiset vierailivat viidentenä päivänään sairaalassa, TV-asemalla ja kongressissa sekä tapasivat julkisen alan ammattiliittojen kattojärjestön PSIn edustajia. Ohjelmasta ei siis ole pulaa!

Terveysalan ammattilaista kauhistuttivat infektiosairaalan olot, jossa petejä oli vieri vieressä eikä potilashuoneissa ollut lainkaan ovia.

PSI:läisiltä matkalaiset saivat tietää myös lukujen valossa, mihin SASKin ja suomalaisten ammattiliittojen julkisen sektorin hankkeiden rahat käytetään.

– Hyvään tarkoitukseenhan se menee, totesi Leiviskäkin tyytyväisenä.

Aiheeseen liittyvää

Rahoitus

SASKin toiminta rahoitetaan pääosin valtion kehitysyhteistyövaroista. Lisäksi rahoitukseen osallistuvat jäsen- ja kannatusjäsenjärjestöt sekä yksityiset lahjoittajat. SASK on muun muassa yksi yhdeksästä Nenäpäivä-keräyksen tuottoja saavasta järjestöstä. SASKin

Lue lisää

Kehityspolitiikan tulosraportti: Järjestöjen kehitysyhteistyö on tuloksellista – tätä Suomen verorahoilla saadaan aikaan

Suomen kehitysyhteistyö on vaikuttavaa ja tuloksellista, selviää tänään keskiviikkona julkaistusta kehityspolitiikan tulosraportista. Maailman monet kriisit korostavat pitkäjänteisen kehitysyhteistyön tärkeyttä.

Lue lisää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää työelämän ihmisoikeuksia maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36.

Lue lisää