Hae mukaan SASKin Lähettiläskoulutukseen!

Myös SASKin vapaaehtoistoiminnan vuosi on ollut poikkeuksellinen ja olemme sopeutuneet tilanteeseen järjestämällä tapaamisia ja koulutuksia perinteisten kohtaamisten sijaan virtuaalisesti. Loppuvuoden osalta toiminnan toteutustapa on vielä osittain auki, mutta toimintaa on takuulla tarjolla vielä paljon loppuvuodelle!

Hae mukaan Lähettiläskoulutukseen!

Vuoden 2020 toinen lähettiläskoulutus järjestetään Tampereella 13.-15.11. Lähettiläskoulutus on SASKin vapaaehtoistoiminnan koulutus, jossa perehdytään SASKin työhön ja toimintaan.  Haku koulutukseen on käynnissä syyskuun loppuun asti. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista 15.10. mennessä.

Lähettiläskoulutuksen suorittaneista tulee SASKin vapaaehtoisia, jotka voivat osallistua vapaaehtoistoimintaan omilla ehdoillaan. Koulutus mahdollistaa myös hakemisen mukaan opintomatkoille! SASKin lähettiläät ovat kansainvälisistä työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneita eri ikäisiä ja eri taustaisia ihmisiä ympäri Suomen. Kaikkia lähettiläitä yhdistää halu oppia lisää, verkostoitua sekä vaikuttaa reilumman maailman puolesta. Täältä löydät lisätietoa lähettilästoiminnasta!

Hae mukaan Lähettiläskoulutukseen!

Lisätietoa koulutuksesta voi kysyä SASKin vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Roosa Rusaselta: roosa.rusanen@sask.fi.

Tutustu myös muuhun SASKin toimintaan loppuvuonna

Järjestämme toimintaa paljon myös jo koulutetuille SASK-lähettiläille. Tarjolla on vapaaehtoistoimintaa tukevaa koulutusta sekä teemakoulutus, jossa syvennytään Afrikan työelämäkysymyksiin. Jos koronan vaikutukset vaateteollisuuteen kiinnostavat, tule kuuntelemaan aiheesta webinaariimme!

Nämä ja muut tapahtumat päivittyvät tapahtumasivullemme! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Aiheeseen liittyvää

Hae mukaan opintomatkalle Nepaliin tai lähettiläskoulutukseen!

SASKin vapaaehtoistoiminnan vuosi on käynnissä ja avaamme haun vuoden 2020 opintomatkalle sekä vuoden ensimmäiseen lähettiläskoulutukseen!

Lue lisää

Lähettiläs tietää enemmän – hae mukaan SASKin syksyn lähettiläskoulutukseen!

Otetaan haltuun työelämän ihmisoikeudet! Punnitaan yhdessä kehitysyhteistyön mahdollisuuksia, keskustellaan ja ideoidaan. SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä 28.–29. syyskuuta Helsingissä.

Lue lisää

Jos haluat avartaa ajatteluasi ja saada muutkin ajattelemaan, hae SASKin lähettiläskoulutukseen!

Miksi kehittyvien maiden työntekijöiden elämästä pitäisi olla kiinnostunut? SASK järjestää taas ammattiliittojen jäsenille kaksipäiväisen koulutuksen. Suosittuun lähettiläskoulutukseen kannattaa hakea pian, sillä hakuaikaa on vain muutama

Lue lisää