SASKin lähettiläskoulutus lokakuussa

Vuoden toinen lähettiläskoulutus järjestetään lähikoulutuksena 7.–9. lokakuuta. Se pitää sisällään ennakkotehtävän ja viikonlopun mittaisen koulutuksen.

Iloisia miehiä SASKin lähettiläskoulutuksessa

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Tavoite on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää tarvittaessa majoituksen 2 hh, ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.

Paikka

Lähettiläskoulutus järjestetään Helsingissä, Hotelli Presidentissä 7.-9.10.2022.

Ohjelma

Perjantai 7.10.

18.00 Illallinen

Lauantai 8.10.

9.00 Koulutuksen ohjelma ja käytännöt, tutustumista
10.30 Mitä SASK tekee ja miksi kansainvälistä solidaarisuutta tarvitaan?
12.00 Lounas
13.00  Miten maailman asioista viestitään?
14.15 Kahvitauko
14.45 ILOn perusoikeudet
16.00 Stadioneita siirtotyöllä -teemaosuus
17.00 Vapaa-aikaa
18.00 Illallinen

Sunnuntai 9.10.

9.30 Kokemuksia maailmalta, työntekijöiden edustaja Qatarista (englanniksi)
11.00 Pelin hinta -kampanjatyöpaja
12.00 Lounas
12.45 Työpaja jatkuu
13.30 Koulutuksen lopetussanat

Ohjelma täydentyy vielä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hakeminen

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolta edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta.

Hae rohkeasti mukaan! Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa. Lisätietoa SASKin vapaaehtoistoiminnasta

Haku on päättynyt ja valinnoista on ilmoitettu hakijoille.

Lisätietoja: Roosa Rusanen, roosa.rusanen@sask.fi

Aiheeseen liittyvää

Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen!

Koulutus järjestetään Helsingissä 7.–9.10.2022. Haku koulutukseen on auki 11. syyskuuta asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 15. syyskuuta mennessä.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminta

SASK-lähettiläänä pääset mukaan verkostoon, joka toimii ja vaikuttaa kotimaassa maailman työntekijöiden puolesta. Vapaaehtoisina voivat toimia lähettiläskoulutuksen käyneet. Tule mukaan!

Lue lisää

SASKin tukijat

SASKin tukijakunta on monipuolinen joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä ja yhteisöjä, jotka toimivat SASKin puitteissa erilaisissa rooleissa. Tukijat ovat olennainen osa SASKin toimintaa ja korvaamattoman arvokkaita

Lue lisää