Ihmiset tarvitsevat turvallisia työpaikkoja, joissa heidän ihmisoikeuksiaan kunnioitetaan – myös kehitysmaissa. Liittymällä SASKin lahjoittajaksi tuet heikossa asemassa olevia työntekijöitä köyhissä maissa.

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana olet pitkäjänteisesti tukemassa heikossa asemassa olevia työntekijöitä köyhissä maissa. Meillä kaikilla on oikeus kunnon työhön ja elämiseen riittävään palkkaan. Kiitos, että olet tukijamme.

Lahjoitusvaroilla puolustetaan työelämän ihmisoikeuksia maailmalla.

Lisää tietoa mihin käytämme tietojasi täällä >

 


Lahjoita,
jotta kaikilla olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen työhön ja elämiseen riittävään palkkaan.  

 

 


Kertalahjoitus

Lahjoituksellasi tuet heikossa asemassa olevia työntekijöitä köyhissä maissa. Meillä kaikilla on oikeus kunnon työhön ja elämiseen riittävään palkkaan. Kiitos, että olet tukijamme.

Lahjoitustuotot käytetään työelämän ihmisoikeuksien parantamiseen eri puolilla maailmaa.

 


 

Intialainen äiti ja lapsi töissä tiilitehtaalla

SASKin lahjoitusvaroilla tuetaan taistelua työelämän ihmisoikeuksien puolesta eri puolilla maailmaa. 

SASKin lahjoitusvaroilla ei osteta lapsille koulupukuja tai kyniä. Kun lahjoitat SASKin työlle kuukausittain vaikka 10 €, se käytetään työtä tekevien kouluttamiseen ja tiedottamiseen eri puolilla maailmaa. Näin varmistetaan, että työntekijät tietävät oikeutensa ja osaavat neuvotella omista oikeuksistaan työelämässä.  Kun palkkaa saadaan neuvottelemalla nostettua pysyvästi kuukausitasolla, saadaan yhden koulupuvun sijaan pysyvää parannusta perheiden ja lasten hyvinvointiin. Ja ne rahat koulupukuihin.

SASKin työn tavoitteena on elämiseen riittävä palkka, oikeus järjestäytyä ja inhimilliset työolot kaikille työntekijöille sekä lapsityön kitkeminen maailmasta. Siellä, missä vanhemmille maksetaan elämiseen riittävää palkkaa, yhä harvemman lapsen täytyy tehdä työtä. Lapsi pääsee kouluun – ja köyhyyden kierre voi katketa.

Tukemalla SASKin toimintaa tuet pysyvää, pitkäjänteistä muutosta parempaan.

Apuasi tarvitaan!

 

 

Voit myös lahjoittaa suoraan SASKin lahjoitustilille

Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH

Aiheeseen liittyvää

Osallistu

SASK tarjoaa Suomessa useita osallistumismahdollisuuksia teemoistamme kiinnostuneille. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki ihmisoikeuksista ja yksilön vaikuttamismahdollisuuksista kiinnostuneet!

Lue lisää

Muista hikipajoissa työskenteleviä ja toivota läheisillesi Reilua joulua!

Tänäkin jouluna SASKin joulukeräyksellä autetaan maailman heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä.

Lue lisää

ILO: Maailman nuorisotyöttömyys pahenee

Maailman nuorisotyöttömyys lähti tämän vuoden alussa huonompaan suuntaan. Kehitysmaissa nuorisotyöttömyyttäkin suurempi ongelma ovat työolosuhteet, joihin nuoret joutuvat. Työt ovat vaarallisia, ja palkalla ei tule toimeen,

Lue lisää