Tutustu uudistuneeseen lehteen!

Uudistunut Työmaana maailma on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat puolustaa työntekijöiden oikeuksia maailmalla. Saatat olla aktiivisesti samalla asialla Suomessa tai sitten et.

On helppo ennustaa, että SASKin kohdemaissa nähtävät työelämän ilmiöt ovat ennen pitkää rantautumassa myös Suomeen. Hyvänä esimerkkinä toimivat uusimmassa numerossa esillä olevat kotiapulaiset, joita on maailmalla yli 67 miljoonaa.

Suomessa sana kotiapulainen vie ajatukset historiaan, mutta näyttää siltä, että kotiavun käyttäminen myös täällä on kasvava ilmiö – muutenkin kuin vain viikkosiivouksen osalta. Se on OK, kunhan työnantajan vastuut eivät unohdu.

Lisäksi luvassa on hyviä uutisia Haitista sekä kurkistus sotilasdiktatuurista vapautuneeseen Myanmariin. Saimme vieraaksemme nuorena vaatetehtaissa raataneen Phyo Sandar Soen, joka nyt puolustaa työntekijöiden oikeuksia maan suurimman ay-keskusjärjestön apulaispääsihteerinä. Ja paljon paljon muuta!

Lue lehti näköislehtenä

Voit lukea Työmaana maailman näköislehtenä verkossa. Lisäksi lehden juttuja ilmestyy SASKin verkkosivujen uutisvirtaan pikku hiljaa.

Otamme kiitollisina vastaan kaikenlaisen palautteen uudistuneesta lehdestämme. Voit lähettää sitä osoitteeseen viestinta@sask.fi. Samasta osoitteesta voit myös tilata lehden.

P.S. Työmaana maailma ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa, ja seuraava numero ilmestyy marraskuussa. Seuraa sillä välin SASKia verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

SASKin Facebook-sivut
Twitter
Instagram @SaskFi
YouTube

Aiheeseen liittyvää

SASKin viestinnän suunnittelijaksi Sini Saaritsa

Saaritsa on työskennellyt pitkään ammattiliitto PAMissa lehden toimitussihteerinä ja vajaan vuoden ajan verkkosivujen toimittajana/tuottajana. Vankka kokemus SASKin jäsenliitossa toimimisesta ja mielenkiinto kehityskysymyksiä kohtaan antaa hänelle

Lue lisää

Materiaalit

SASKin työstä kertovat kuvat, podcastit, videot ja Työmaana maailma -lehti ovat vapaasti hyödynnettävissä. Täältä löytyvät myös logot ja esittelymateriaalit.

Lue lisää

Lue uusi lehti: Työn tulevaisuus ei ole vain ihmisten käsissä

SASKin tuoreessa lehdessä pureudutaan muun muassa maailman työn tulevaisuuteen: Työmaana maailma vierailee Ghanan kultarannikon kaivoksilla ja miettii, miten esimerkiksi Afrikassa otetaan jatkossa digitalisaatiosta ilo irti,

Lue lisää