SASKin viestinnän suunnittelijaksi Sini Saaritsa

Kasvokuva Sini SaaritsaSaaritsa on työskennellyt pitkään ammattiliitto PAMissa lehden toimitussihteerinä ja vajaan vuoden ajan verkkosivujen toimittajana/tuottajana. Vankka kokemus SASKin jäsenliitossa toimimisesta ja mielenkiinto kehityskysymyksiä kohtaan antaa hänelle hyvän pohjan suunnitella ja toteuttaa SASKin viestintää ja vapaaehtoistoimintaa.

Vastuualueina Saaritsalla ovat kampanjat, sosiaalinen media ja muu ajankohtaisviestintä, Työmaana maailma -lehti sekä SASKin vapaaehtoistoiminta eli Kunnon työn lähettiläät.

– SASKin tekemä työ on mittavaa ja ansaitsee yhä enemmän näkyvyyttä. Toivon voivani edistää tätä sekä saada entistä enemmän mahdollisuuksia keskittyä itselleni tärkeisiin aihepiireihin ja kohdata työntekijöiden oikeuksista kiinnostuneita ihmisiä.

Saaritsa toimii Katri Blomsterin äitiysvapaan ja mahdollisen vanhempainvapaan sijaisena. Katri Blomster jää äitiyslomalle 23. huhtikuuta.

 

Aiheeseen liittyvää

SASKin lähettiläskoulutus 2020

SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä vuosittain. Syksyn toinen lähettiläskoulutus järjestetään 13.-15.11. Tampereella Sokos Hotel Tornissa. Koulutus alkaa 14.11., mutta kokoonnumme jo 13.11. yhdessä viettämään

Lue lisää

SASKin lähettiläskoulutus – 2020

Uusien kunnon työn lähettiläiden vuoden 2020 ensimmäinen koulutus järjestetään Koronan takia vasta 5.-6.9.

Lue lisää

Roosa Rusanen SASKin vapaaehtoistoiminnan suunnittelijaksi

Rusanen tulee SASKiin jalkapallomaailmasta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu muun muassa SASKin vapaaehtoisten tukeminen.

Lue lisää