SASK sai uuden jäsenliiton

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut on seitsemäs akavalainen liitto, josta tuli SASKin jäsen. Liitto edustaa yhteiskunnallisen alan osaajia, jotka työskentelevät eri sektoreilla esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Jäseniä sillä on yli 12 000. 

Jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

SASKilla on nyt yhteensä 36 jäsenjärjestöä: 33 ammattiliittoa, kaksi keskusjärjestöä ja yksi opiskelijajärjestö. Katso täältä lista jäsenjärjestöistä ja jäsenyyden edut. 

Liittojen ammattiosastot ja jäsenyhdistykset voivat liittyä SASKin kannatusjäseneksi – samoin kuin yksityishenkilöt.

Liittymällä SASKin jäseneksi tai kannatusjäseneksi voi osoittaa solidaarisuutta kehittyvien maiden ammattiyhdistysliikkeelle ja tukea sitä ihan konkreettisesti. Se todella kannattaa, sillä tukemalla ay-liikettä SASK edistää monissa köyhissä maissa hyvin hauraan kansalaisyhteiskunnan toimintaa. Itsenäinen ay-liike on osa sitä. 

SASKin toiminnan kantavana ajatuksena on, että jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Aiheeseen liittyvää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää työelämän ihmisoikeuksia maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36.

Lue lisää

Hallinto

SASKin hallinto on kaksiportainen. Ylintä päätäntävaltaa käyttää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva vuosikokous. Vuosikokousten välillä toimintaa ohjaa hallitus.

Lue lisää

Kannatusjäseneksi

Haluan liittyä SASKIN kannatusjäseneksi Kannatusjäseneksi voivat liittyä ammattiosastot, yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Täytä alla oleva kaavake ja otamme yhteyttä. If you are human, leave

Lue lisää