SASK sai uuden jäsenliiton

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut on seitsemäs akavalainen liitto, josta tuli SASKin jäsen. Liitto edustaa yhteiskunnallisen alan osaajia, jotka työskentelevät eri sektoreilla esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Jäseniä sillä on yli 12 000. 

Jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

SASKilla on nyt yhteensä 36 jäsenjärjestöä: 33 ammattiliittoa, kaksi keskusjärjestöä ja yksi opiskelijajärjestö. Katso täältä lista jäsenjärjestöistä ja jäsenyyden edut. 

Liittojen ammattiosastot ja jäsenyhdistykset voivat liittyä SASKin kannatusjäseneksi – samoin kuin yksityishenkilöt.

Liittymällä SASKin jäseneksi tai kannatusjäseneksi voi osoittaa solidaarisuutta kehittyvien maiden ammattiyhdistysliikkeelle ja tukea sitä ihan konkreettisesti. Se todella kannattaa, sillä tukemalla ay-liikettä SASK edistää monissa köyhissä maissa hyvin hauraan kansalaisyhteiskunnan toimintaa. Itsenäinen ay-liike on osa sitä. 

SASKin toiminnan kantavana ajatuksena on, että jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen työn ja elämiseen riittävän palkan.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Aiheeseen liittyvää

SASK sai uuden jäsenjärjestön, kun Kelan toimihenkilöt liittyi mukaan

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt liittyi SASKin jäseneksi alkuvuodesta. Liitto edustaa muun muassa Kelan työntekijöitä ja on SASKin 36:s jäsenjärjestö.

Lue lisää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää työelämän ihmisoikeuksia maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36.

Lue lisää

SASK sai joukkoonsa uusia osaajia

SASKissa aloitti tammikuussa uusi talouspäällikkö Ville Hirsikangas ja vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Susanna Haapalainen.

Lue lisää