SASK sai uuden jäsenjärjestön, kun Kelan toimihenkilöt liittyi mukaan

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt liittyi SASKin jäseneksi alkuvuodesta. Liitto edustaa muun muassa Kelan työntekijöitä ja on SASKin 36:s jäsenjärjestö.

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöiden logo

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt on Kelassa ja sosiaalialalla työskentelevien henkilöiden edunvalvoja, jolla on reilut 4 200 jäsentä. Liitto kuuluu keskusjärjestö STTK:hon.

SASKilla on nyt 36 jäsenjärjestöä, eli merkittävä osa suomalaisista ammattiliitoista ja keskusjärjestöistä haluaa olla mukana tukemassa työelämän ihmisoikeuksia kehittyvissä maissa.

Jäsenenä järjestö tukee SASKin toimintaa ja sen edustaja voi tulla valituksi SASKin hallitukseen.

Jäseneksi voivat liittyä liitot ja keskusjärjestöt, mutta kannatusjäseninä tukemaan toimintaamme voivat tulla myös muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Suurin osa kannatusjäsenistä on ammattiliittojen paikallisjärjestöjä tai ammattiosastoja, mutta mikään ei estä muitakin tahoja hakeutumaan kannatusjäseneksi.

Lue lisää SASKin kannatusjäsenyydestä

Aiheeseen liittyvää

Kannatusjäseneksi

Haluan liittyä SASKIN kannatusjäseneksi Kannatusjäseneksi voivat liittyä ammattiosastot, yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Täytä alla oleva kaavake ja otamme yhteyttä. If you are human, leave

Lue lisää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää työelämän ihmisoikeuksia maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 36.

Lue lisää

Finlandia kajahti komeasti, kun kehitysyhteistyöjärjestöt vetosivat hallitusneuvottelijoihin

Suomi ei käännä selkäänsä maailmalle -kampanjan vetoomus luovutettiin eilen hallitusneuvotteluja vetävälle Kokoomukselle.

Lue lisää