SASK on mukana Nenäpäivässä!

Nenäpäivä järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Kolmen viikon kampanja huipentuu Yle TV2:n Nenäpäivä-show’hun, jossa mukana on Suomen kirkkaimpia tähtiä. Nenäpäivää 2013 vietetään 8.11. Kampanja käynnistyy lokakuun puolivälissä.

Nenäpäivä 2012 keräsi reilut 2 miljoonaa euroa. Suomalaisten avulla tuhannet lapset pääsevät kouluun, saavat suojaa hiv-tartunnalta tai nukkuvat yönsä turvassa malariaverkon alla.

Nenäpäiväkeräyksen tuottoja kanavoidaan suomalaisten kehitysyhteistyöjärjestöjen kautta hankkeisiin, joiden päämääränä on kehittyvien maiden lasten ja nuorten aseman parantaminen. SASK on yksi näistä järjestöistä.

SASK käyttää osuutensa Nenäpäivä-tuotoista hankkeisiin, jotka vähentävät köyhyyttä kehittyvissä maissa – ja kohentavat siten lasten ja nuorten elinolosuhteita.

Aiheeseen liittyvää

Rahoitus

SASKin toiminta rahoitetaan pääosin valtion kehitysyhteistyövaroista. Lisäksi rahoitukseen osallistuvat jäsen- ja kannatusjäsenjärjestöt sekä yksityiset lahjoittajat. SASK on muun muassa yksi yhdeksästä Nenäpäivä-keräyksen tuottoja saavasta järjestöstä. SASKin

Lue lisää

Opintomatkalla Indonesiassa — liittotoiminta valona tunnelin päässä

Naisten työelämä Indonesiassa SASKin lähettilään Ulla Vesterin silmin.

Lue lisää

Vammaiset ihmiset työelämässä – teemakoulutus verkossa

Tämä koulutus toimii jatkona SASKin toukokuussa järjestämälle teemakoulutukselle työelämän yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Tähän koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisi ollut mukana aikaisemmassa koulutuksessa. Koulutus on

Lue lisää