SASK avasi uuden toimiston Intiaan

SASK on perustanut virallisen toimiston Intian pääkaupunkiin Delhiin. Tavoitteena on tehostaa SASKin työtä sekä helpottaa yhteistyötä paikallisten kumppanien kanssa. Toimistoa pyörittää SASKin Keski-Aasian aluekoordinaattori Manoranjan Pegu.

Intia on yksi SASKin pääkohdemaista, ja SASK on keskittynyt siellä muun muassa lapsityön vähentämiseen sekä metalli-, rakennus- ja kaivosalan työolojen parantamiseen.

Vaikuttamistyö on tuottanut tulosta esimerkiksi rakennusalalla, missä lapsityö on kielletty jo 389 työehtosopimuksessa. Lue lisää SASKin työn tuloksista Intiassa täältä.

Intian lisäksi SASKilla on toimisto Helsingissä, Filippiineillä, Mosambikissa ja Ecuadorissa.

Kuva: Katri Blomster

 

 

Aiheeseen liittyvää

SASK sai uuden jäsenjärjestön, kun Kelan toimihenkilöt liittyi mukaan

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt liittyi SASKin jäseneksi alkuvuodesta. Liitto edustaa muun muassa Kelan työntekijöitä ja on SASKin 36:s jäsenjärjestö.

Lue lisää

Lapsityö

Lapsen täytyy saada olla lapsi. Siellä, missä SASK mahdollistaa paremman toimeentulon vanhemmille, yhä harvemman lapsen täytyy tehdä työtä. Lapsi pääsee kouluun – ja köyhyyden kierre voi

Lue lisää

Näin SASK toimii

Työntekijän oikeudet ovat ihmisoikeuksia. SASK tukee kehittyvien maiden työntekijöitä, jotta oikeudet toteutuisivat kaikkialla maailmassa.

Lue lisää