Nenäpäivä-keräys jatkuu vuoden loppuun

Lämmin kiitos kaikille tähän mennessä lahjoittajille! Teidän avullanne moni lapsi saa paremman elämän. 

SASKin Nenäpäivä-hankkeissa rakennetaan lapsille valoisampaa tulevaisuutta parantamalla lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä koulutusta, oikeuksia ja toimeentuloa.

Nenäpäivä-kampanja järjestettiin yhdeksättä kertaa. Kerätyt varat ohjataan yhdeksälle järjestölle, jotka auttavat kehitysmaiden lapsia. Yksi järjestöistä on SASK.

Etkö ehtinyt lahjoittaa? Vielä voit auttaa. 
Lahjoita nyt.

 

Aiheeseen liittyvää

Black Friday on vain yksi musta päivä muiden päivien lomassa

Halpojen vaatteiden takana on monesti hyvin matalia palkkoja. Koronaviruspandemia on saanut työntekijät miltei epätoivoiseen asemaan, kun kansainväliset vaatebrändit ovat peruuttaneet jo tehtyjä tilauksiaan.

Lue lisää

Rahoitus

SASKin toiminta rahoitetaan pääosin valtion kehitysyhteistyövaroista. Lisäksi rahoitukseen osallistuvat jäsen- ja kannatusjäsenjärjestöt sekä yksityiset lahjoittajat. SASK on muun muassa yksi yhdeksästä Nenäpäivä-keräyksen tuottoja saavasta järjestöstä. SASKin

Lue lisää

Mikä ihana päivä kuluttaa!

Kysymällä myyjältä esimerkiksi tuotteen eettisyydestä herätät tietoisuutta ja pidät yritykset kiinnostuneina tuotannon vastuullisuudesta. Osallistumalla kansalaistoimintaan tai ay-liikkeeseen voit vaikuttaa aktiivisemmin. Äänestämällä taas voit vaikuttaa siihen,

Lue lisää