Manilan satamatyöläisten arkea

Luottamusmies Marko Heinonen kertoo videoblogissa vaikutelmia päivästä, jolloin opintomatkalaiset tutustuivat Manilan satamatyöntekijöiden elämään. Etuoikeutetuiksikin sanovat matkalaiset itsensä tuntevansa, mutta eivät materiaalisen hyvinvoinnin vuoksi, vaan siksi, että ovat aidosti päässeet tutustumaan yhteisöön.

Aikaisemmat videoblogit

Kirjallinen blogi ”Opintomatka Filippiineille”

Aiheeseen liittyvää

SASK hakee hallintoassistenttia

Haemme oma-aloitteista hallintoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät henkilöstöedut sisältäen joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Lue lisää

Alkon viinien takaa löytyi ihmisoikeusongelmia

Finnwatchin raportti paljastaa ihmisoikeuksien loukkauksia Alkon hankintaketjuissa Etelä-Afrikassa. Työntekijöiden asuin- ja työoloissa on paljon puutteita. SASK pyrkii hanketoiminnallaan korjaamaan niitä.

Lue lisää

Ihmisoikeudet

Ihmisoikeudet ovat yhteisiä kaikille maailman ihmisille. Valtioiden täytyy suojella ihmisoikeuksia, yritysten puolestaan kunnioittaa niitä. SASKin tuella vaikutetaan molempiin tahoihin, jotta työelämän ihmisoikeudet toteutuisivat kehittyvissä

Lue lisää