Voit tukea SASKia monin tavoin

Tuo ammattiosastosi tai yhdistyksesi SASKin kannatusjäseneksi

SASKin jäsenliiton ammattiosasto tai paikallisyhdistys voi liittyä SASKin kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on vuodessa 50 senttiä yhdistyksen maksavaa jäsentä kohden. 
Lue lisää!

Lisätietoa kannatusjäsenyydestä antaa myös SASKin varainhankinnan suunnittelija Ellinoora Vesala, ellinoora.vesala@sask.fi, puh. 050 461 9307. Hae kannatusjäsenyyttä tällä lomakkeella!

Lähde kuukausilahjoittajaksi 

Kuukausilahjoittajana tuet pitkäjänteisesti SASKin työtä kotiapulaisten parissa ja saat säännöllisesti tietoa toimintamme tuloksista.

Lahjoita kertasumma 

Lahjoituksella tuet SASKin työtä kotiapulaisten parissa. Teemme työtä kotitaloustyöntekijöiden aseman, oikeuksien ja työehtojen parantamiseksi eri puolilla maailmaa. Lahjoita jo tänään!

Perusta merkkipäiväkeräys

Täytätkö pian vuosia? Hyvä teko syntymäpäivänä ilahduttaa pitkään. Tue kehitysmaiden työntekijöitä perustamalla oma merkkipäiväkeräys. Lue lisää!

Kuva: Antti Sadinmaa

Aiheeseen liittyvää

Kannatusjäseneksi

Haluan liittyä SASKIN kannatusjäseneksi Kannatusjäseneksi voivat liittyä ammattiosastot, yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Täytä alla oleva kaavake ja otamme yhteyttä. If you are human, leave

Lue lisää

SASK sai uuden jäsenjärjestön, kun Kelan toimihenkilöt liittyi mukaan

Ammattiliitto Kelan toimihenkilöt liittyi SASKin jäseneksi alkuvuodesta. Liitto edustaa muun muassa Kelan työntekijöitä ja on SASKin 36:s jäsenjärjestö.

Lue lisää

Lahjoita

Lahjoita – tuet työelämän ihmisoikeuksia SASKin tuella vahvistetaan työntekijöiden ihmisoikeuksia maailmalla. Kestävin tapa poistaa maailmasta köyhyys ja eriarvoisuus on ihmisarvoinen työ, jolla pystyy elättämään itsensä ja

Lue lisää