Julkaisut

SASKin julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Työmaana maailma -lehteä sekä teemojamme käsitteleviä kirjoja ja raportteja. SASK osallistuu myös Finnwatchin julkaisutoimintaan tukemalla järjestöä sekä ostamalla järjestön tutkijoilta 1-2 raporttia vuosittain.

Tuoreimmat lehdet ja raportit on selattavissa e-julkaisuina.

Jos haluat kirjoja tai raportteja koulutus- tai opetuskäyttöön tai ammattiliittosi kirjakokoelmiin, ole yhteydessä kehitysviestinnän koordinaattoriin Katri Blomsteriin katri.blomster@sask.fi. SASK tarjoaa pyydetyn aineiston koulutus- ja opetuskäyttöön ilmaiseksi, mikäli tavaraa varastosta vielä löytyy.

Jos haluat Työmaana maailma -lehden kotiisi, liity kannatusjäseneksi.

 

Aiheeseen liittyvää

Maailma kylässä-festivaali

SASK on paikalla Maailma Kylässä festareilla Helsingin Suvilahdessa 27.-28.5.2023.  Festivaali tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Viikonlopun aikana nautitaan lukuisista konserteista, inspiroivista puheista ja keskusteluista, dokumenttielokuvista sekä näytteilleasettajien tarjonnasta. Tapahtumaan

Lue lisää

SASK teemakoulutus: Ay-liike ja demokratia

Mikä on ay-liikkeen rooli demokratian vahvistamisessa? Millaisten yhteiskunnallisten haasteiden ja muutosten parissa SASKin kumppanit maailmalla toimivat? Miten ay-liike vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa? SASK järjestää näitä asioita käsittelevän teemakoulutuksen 22.-23.4. Helsingissä.

Lue lisää

SASK-teemakoulutus: Tekoälyä ja valvontaa?

Työelämä muuttuu jatkuvasti, miten pysymme mukana? Miten digitalisaatio on vaikuttanut ja vaikuttaa työelämään? Miten ay-liike puolustaa työntekijöitä muuttuvissa olosuhteissa? Näihin kysymyksiin syvennytään SASKin teemakoulutuksessa syyskuussa

Lue lisää