SASKin lähettiläskoulutus syyskuussa

Julkaistu:

Sinustako SASK-lähettiläs? Hae mukaan SASKin vapaaehtoiseksi mukavaan porukkaan! Lähettiläsoiminta on vapaamuotoista – pääset osallistumaan ja vaikuttamaan juuri sinulle sopivalla tavalla.

SASKin lähettiläitä juttelemassa keskenään aulatilassa

Vuoden 2024 lähettiläskoulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingissä 21.–22. syyskuuta. Se pitää sisällään ennakkotehtävän ja viikonlopun mittaisen koulutuksen.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Tavoite on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Vetäjinä toimivat SASKin asiantuntijat ja mahdollisesti vierailevat puhujat kotimaasta ja SASKin hankemaista. Koulutuksen kieli on pääsääntöisesti suomi. 

SASKin lähettiläskoulutus on osallistujalle maksuton, ja siitä saa todistuksen. Se sisältää ohjelman, ruokailut sekä tarvittaessa majoituksen kahden hengen huoneessa ja yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti. 

Paikka

Lähettiläskoulutus järjestetään Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Näin haet mukaan

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolta edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta.

Hae rohkeasti mukaan! Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa.

Haku on koulutukseen aukeaa touko–kesäkuussa. Samalla julkaistaan viikonlopun tarkempi ohjelma.

Lisätietoja antaa SASKin vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Susanna Haapalainen: susanna.haapalainen@sask.fi.