Nepalin talkoomatkapäiväkirja: Osa 14

10.12.2012 15:13

Tekstejä blogiin lisätään näin jälkikäteen jonkin verran, koska reissussa ei ollut joko nettiyhteyttä tai aikaa kirjoittaa 🙂
Vihdoinkin porukka päässyt koteihin pienten ongelmien jälkeen, paluumatka kesti oletettua kauemmin. Ja kaiken lisäksi matkatavarat olivat jääneet kyydistä, joten niitä odotellessa!

Kiitos vielä kerran mahtavalle talkoomatkaporukalle, Juhalle, Sharanille ja etenkin SASKille tämän reissun toteuttamisesta!

– Milla

Mikä ihmeen talkoomatka?

Aiheeseen liittyvää

SASKin kansainvälisen toiminnan suunnittelijan sijaiseksi Milla Leppänen

Leppänen vastaa muun muassa käynnissä olevien teollisuuden ja rakennusalojen hankkeiden seurannasta ja raportoinnista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus SASKin vapaaehtoistoiminnasta.

Lue lisää

Koskemattomat Nepalin dalitit

Nepal on noin 30 miljoonan asukkaan maa Himalajan juurella. Yhteiskunta perustuu noin 3 000 vuotta vanhaan kastijärjestelmään, missä ihmiset on jaettu syntymän ja perimän perusteella

Lue lisää

Black Friday on vain yksi musta päivä muiden päivien lomassa

Halpojen vaatteiden takana on monesti hyvin matalia palkkoja. Koronaviruspandemia on saanut työntekijät miltei epätoivoiseen asemaan, kun kansainväliset vaatebrändit ovat peruuttaneet jo tehtyjä tilauksiaan.

Lue lisää