Voit tukea SASKia monin tavoin

SASK parantaa työntekijöiden asemaa kehittyvissä maissa. Sinä voit tukea SASKin toimintaa – valitse itsellesi parhaiten sopiva tapa!

Lähde SASKin kuukausilahjoittajaksi. 
Kuukausilahjoittajana tuet SASKin hanketyötä pitkäjänteisesti ja saat säännöllisesti tietoa toimintamme tuloksista. Lue lisää, miten se tapahtuuu käytännössä!

Ryhdy SASKin kunnon työn lähettilääksi. 
Osallistumalla viikonlopun mittaiseen koulutukseen saat rautaisen tietopaketin SASKista sekä eväitä viestiä ja toimia liitossasi kehittyvien maiden ay-liikkeen hyväksi. Lue lisää kunnon työn lähettilääksi ryhtymisestä!

Tuo ammattiosastosi kannatusjäseneksi. 
SASKin jäsenliiton ammattiosasto tai jäsenyhdistys voi liittyä SASKin kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on vuodessa 50 senttiä yhdistyksen maksavaa jäsentä kohden. Kannatusjäseneksi voi hakea myös yksityishenkilö (jäsenmaksu 40 € vuodessa). Hakemus löytyy täältä.
Miksi ammattiosaston kannattaa liittyä kannatusjäseneksi!

Lahjoita kertasumma SASKin toimintaan. 
Lahjoituksella tuet SASKin hanketyötäLue lisää, kuinka helppoa lahjoittaminen on!

Perusta merkkipäiväkeräys.
Täytätkö pian vuosia? Hyvä teko syntymäpäivänä ilahduttaa pitkään. Tue kehitysmaiden työntekijöitä perustamalla oma merkkipäiväkeräys. Lue lisää!


Jos haluat lisätietoa ammattiosaston tai paikallisyhdistyksen kannatusjäsenyydestä, jätä yhteystietosi.

Täytä ja lähetä tietosi
Etunimi

Invalid Input

Sukunimi

Invalid Input

Katuosoite

Invalid Input

Postinumero

Invalid Input

Postitoimipaikka

Invalid Input

Puhelin

Invalid Input

SähköpostiSyntymävuosi

Invalid Input

Ammattiliitto

Invalid Input

Jos muu kuin joku ylläolevista, niin mikä?

Invalid Input

(*)

Invalid Input

Lomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme sinulle infopaketin, jolla voit esitellä SASKin kannatusjäsenyyttä ammattiosastosi tai paikallisyhdistyksesi hallitukselle. 

Rahankeräyslupa: POL-2014-16830.

Työmme maailmalla

SASKin hanketoiminnan tavoite on vahvistaa kehittyvien maiden ammattiyhdistysliikettä ja parantaa sen toimintakykyä niin, että se kykenee tarjoamaan jäsenilleen toimivan vaikutuskanavan omien työolojensa parantamiseen ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen.