SASK joulukortti 2020

SASKin Reilua joulua -keräyksellä tuetaan tulevana jouluna koronapandemian keskellä toimeentulostaan taistelevia maailman kotiapulaisia. 

Maailmaa koetteleva pandemia on iskenyt voimakkaimmin niiden ihmisten arkeen ja toimeentuloon, jotka ovat jo valmiiksi olleet yhteiskunnan heikoimpiosaisia. Kotiapulaiset ovat maailman työtätekevistä haavoittuvimmassa asemassa. He tekevät työtä yksityiskodeissa ilman työyhteisön tuomaa turvaa ja ovat alttiita hyväksikäytölle, ahdistelulle ja monille ihmisoikeusrikkomuksille. Koronan myötä heistä monet ovat joutuneet liikkumisrajoitusten vuoksi valitsemaan toimeentulon ja perheen välillä. Jos he ovat halunneet pitää työnsä, on heidän täytynyt jäädä pysyvästi työnantajan luo, eroon omasta perheestään. Monille heistä tämä tarkoittaa myös joulua erossa omista rakkaista ja työtä tehden.

Haluamme tänä jouluna muistaa maailman kotiapulaisia tässä koronan ajassa.  Lähde sinäkin mukaan Reilua joulua -keräykseen!

Lahjoita yksityishenkilönä

Jos haluat tehdä lahjoituksen yksityishenkilönä, saat SASKin sähköisen joulukortin henkilökohtaiseen käyttöösi. Lahjoitussummaa ei ole määritelty. Kaikkien tuki on tärkeää. Jo pienelläkin lahjoituksella parannetaan monen ihmisen elämää!

Lahjoita yhteisönä

Jos edustat ammattiosastoa, paikallisyhdistystä, muuta järjestöä tai yhteisöä tai yritystä, voitte lahjoittaa esimerkiksi joulumuistamisiin käyttämänne rahat SASKin joulukeräykseen. Kiitoksena lahjoituksestanne tarjoamme käyttöönne Reilua joulua -viestintäpaketin. Lahjoituksen tehtyänne saatte sähköpostiinne linkin, jolla pääsette käyttämään viestintäpakettianne välittömästi.

Viestintäpaketit yhteisöille

Julkaisemme kaikkien joulukeräykseen osallistuneiden yhteisöjen nimet nettisivuillamme. Vuonna 2019 Reilua joulua -keräykseen osallistui 30 eri tahoa.

Lisätiedot

Lisätietoja osallistumisesta antaa SASKin kotimaan toiminnan päällikkö
Ellinoora Vesala ellinoora.vesala@sask.fi, 050 461 9307.

Ellinooralta saatte sähköisen joulukortin ja koko viestintäpaketin käyttöönne lähettämällä hänelle sähköpostilla pyynnön.

Lahjoituksen tekeminen

Joulukorttilahjoituksen voitte tehdä seuraavilla tiedoilla.

Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH
Viesti: joulukortti

Mukana keräyksessä

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU
Ay-Toimihenkilöt
Talentia
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA
STTK
Espoon Metallityöväen ammattiosasto 271
Paperiliitto
Insinööriliiton viestintä

SASKin Reilua joulua -keräyksen kortin ja muun kuvituksen on tehnyt kuvittaja Pirita Tolvanen

Aiheeseen liittyvää

Toivotaan yhdessä Reilua joulua!

Tänäkin jouluna SASKin joulukeräyksellä autetaan maailman heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä. Muistetaan heitä, joiden työ ei taukoa joulunpyhinäkään.  SASK joulukortti 2020 Maailmaa koetteleva pandemia on iskenyt voimakkaimmin niiden

Lue lisää

SASKin tukijat

SASKin tukijakunta on monipuolinen joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä ja yhteisöjä, jotka toimivat SASKin puitteissa erilaisissa rooleissa. Tukijat ovat olennainen osa SASKin toimintaa ja korvaamattoman arvokkaita

Lue lisää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää ihmisarvoista työtä ja reiluja työoloja maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 37.

Lue lisää