SASKin Reilua joulua - joulukortti 2019

SASKin Reilua joulua -keräyksellä tuetaan tulevanakin jouluna työelämän ihmisoikeuksia ja maailman heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä eri puolilla maailmaa.

Jouluna on helppo unohtaa, että pukin tonttupajojen sijaan monet lahjat valmistetaan huonoissa oloissa kehittyvissä maissa. Tukesi ansiosta SASK taistelee muun muassa lapsityötä vastaan eri puolilla maailmaa.

Tänä jouluna sinä voit muistaa maailman heikoimmassa asemassa olevia työntekijöitä. Lähde mukaan Reilua joulua -keräykseen – ilahdutat samalla ystäviäsi eettisellä joulutervehdyksellä!

Lahjoita yksityishenkilönä

Jos haluat tehdä lahjoituksen yksityishenkilönä, saat SASKin sähköisen joulukortin henkilökohtaiseen käyttöösi. Lahjoitussummaa ei ole määritelty. Kaikkien tuki on tärkeää. Jo pienelläkin lahjoituksella parannetaan monen ihmisen elämää!

Lahjoita yhteisönä

Jos edustat ammattiosastoa, paikallisyhdistystä, muuta järjestöä tai yhteisöä tai yritystä, voitte lahjoittaa esimerkiksi joulumuistamisiin käyttämänne rahat SASKin joulukeräykseen. Kiitoksena lahjoituksestanne tarjoamme käyttöönne Reilua joulua -viestintäpaketin. Lahjoituksen tehtyänne saatte sähköpostiinne linkin, jolla pääsette käyttämään viestintäpakettianne välittömästi.

Viestintäpaketit yhteisöille

Julkaisemme kaikkien joulukeräykseen osallistuneiden yhteisöjen nimet nettisivuillamme. Vuonna 2018 Reilua joulua -keräykseen osallistui 43 eri tahoa.

Lisätiedot

Lisätietoja osallistumisesta antaa SASKin varainhankinnan suunnittelija
Ellinoora Vesala ellinoora.vesala@sask.fi, 050 461 9307.

Ellinooralta saatte sähköisen joulukortin ja koko viestintäpaketin käyttöönne lähettämällä hänelle sähköpostilla pyynnön.

Lahjoituksen tekeminen

Joulukorttilahjoituksen voitte tehdä seuraavilla tiedoilla.

Helsingin OP pankki
IBAN: FI54 5541 2810 0000 84
BIC: OKOYFIHH
Viesti: joulukortti

Keräyksessä jo mukana olevat järjestöt

Talentia
STTK
Paperiliitto
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Ay-Toimihenkilöt
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU
Specia – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt
Suomen Laivanpäällystöliitto
PAM osuustoiminnan ammattilaiset ry 002
Sahalahden elintarviketyöntekijät
Kauklahden sosialidemokraattinen yhdistys 
Pietarsaarenseudun Elintarviketyöläisten Ammattiosasto
Keski-Suomen hyvinvointialojen ammattilaiset JHL 433

 

 

 

Aiheeseen liittyvää

Jäsenjärjestöt

SASK edistää ihmisarvoista työtä ja reiluja työoloja maailmalla yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa. Jäsenjärjestöjä on yhteensä 37.

Lue lisää

SASKin tukijat

SASKin tukijakunta on monipuolinen joukko ihmisoikeuksista kiinnostuneita, aktiivisia ihmisiä ja yhteisöjä, jotka toimivat SASKin puitteissa erilaisissa rooleissa. Tukijat ovat olennainen osa SASKin toimintaa ja korvaamattoman arvokkaita

Lue lisää

Kumppanit

SASKin työ perustuu kumppanuuteen. Maailmalla avainasemassa ovat paikalliset hankekumppanit, joita SASk tukee niiden työssä. Suomessa vahvan tukensa toiminnalle antavat jäsenjärjestöt.

Lue lisää