Vaikuta vakuuttavasti X:ssä (Twitterissä)

Koulutus vahvistaa SASKin vapaaehtoisten osaamista ja valmiutta osallistua SASKin kannalta oleellisten teemojen ympärillä käytävään keskusteluun X:ssä, joka tunnettiin aiemmin Twitterinä. Tällaisia aiheita ovat erityisesti kehitysyhteistyö ja työelämän ihmisoikeudet.

Haluaisitko eväitä vaikuttavampaan ja vakuuttavampaan someviestintään? Onko Twitter-tilisi luotu (nykyisin X-tili), mutta et tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko keskusteluun osallistuminen liian vaikealta? Näihin ja muihin kysymyksiin saamme vastauksia koulutuksessa.

Käsittelemme sovelluksen käyttöön liittyviä vinkkejä sekä sitä, kuinka alustalla kannattaa toimia, jotta omat viestit on muotoiltu tehokkaiksi ja ymmärrettäviksi. Käsittelemme esimerkkejä erityisesti SASKin kannalta merkittävien teemojen, kuten ay-toiminnan ja kehitysyhteistyön, näkökulmasta. Kouluttajan toimii Piritta Seppälä Viestintä-Piritta OY:sta.

Milloin?

Koulutus järjestetään 23.10. klo 16.30-18.30 verkkoyhteyksiä hyödyntäen.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu SASKin lähettiläille, jotka haluavat osallistua ay-toimintaa ja kehitysyhteistyötä koskevaan keskusteluun sosiaalisessa mediassa ja erityisesti X:ssä ja saada siihen liittyen vinkkejä ja varmuutta. Koulutus on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat viestiä SASKin teemoista ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksessa ei käydä käyttöopastusta liittyen X-tilin luomiseen tai teknisiin perusasioihin, joten oma käyttäjätili on hyvä olla olemassa ennen koulutuksen alkua.

Mitä tarvitset?

Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset aikaa webinaaripäivälle ja valmiuden osallistua keskusteluun. Tarvitset myös toimivan internet-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin, jolla osallistut koulutukseen. Laitteeltasi tulee löytyä mikrofoni ja mahdollisesti myös videoyhteys. Lisäksi tarvitset oman X-tilin ja perustietoa sen käytöstä.

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta. Hakuaika päättyy 16. lokakuuta.

Lisätietoja koulutuksesta: Susanna Haapalainen, susanna.haapalainen@sask.fi

Jaa artikkeli: