Trade Union English

Trade union English – englannin kielen koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kartuttaa osaamistaan ay-sanaston ja kielenkäytön varmuuden osalta. Etäkoulutus järjestetään kahtena tiistai-iltana 10.10. ja 17.10.

Koulutus sisältää keskusteluja ja yhteisiä harjoituksia sekä itsenäistä perehtymistä ennakkoon ja koulutuspäivien välillä. Koulutuksen käyneet saavat osallistumisesta todistuksen.

Kouluttajana toimii TSL:n asiantuntija. Koulutus järjestetään etänä hyödyntäen Howspace-alustaa.

Perimme koulutukseen osallistumisesta 10 euron omavastuuosuuden SASKin lähettiläiltä. Osallistujilta, jotka eivät ole SASKin lähettiläitä, perimme 20 euron osallistumismaksun.

Milloin?

Koulutus järjestetään kahtena tiistai-iltapäivänä lokakuussa. Koulutuspäivät ovat

  • tiistai 10.10. kello 16.30–18.30
  • tiistai 17.10. kello 16.30–18.30.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu SASKin lähettiläille ja muille toimijoille, jotka ovat tekemissä ammattiyhdistysliikkeen tekemän kehitysyhteistyön kanssa. Se sopii niille, joilla on peruskielitaito, mutta jotka haluavat vahvistaa ja kartuttaa omaa englannin sanavarastoaan ay-toiminnan ja kehitysyhteistyön olennaisten termien osalta sekä kerätä rohkeutta kielen käyttämiseen. Erityisen hyödyllinen koulutus on niille, jotka ovat lähdössä tai aikovat hakea tuleville SASKin opintomatkoille.

Mitä tarvitset?

Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset aikaa webinaaripäiville ja valmiuden osallistua keskusteluun. Tarvitset myös toimivan internet-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin, jolla osallistut koulutukseen. Laitteeltasi tulee löytyä mikrofoni ja mahdollisesti myös videoyhteys.

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta. Hakuaika päättyy 24. syyskuuta.

 

Lisätietoja koulutuksesta: Susanna Haapalainen, susanna.haapalainen@sask.fi

Jaa artikkeli: