Solidaarisuuspäivät 2024

SASKin perinteisiä Solidaarisuuspäiviä päästään jälleen viettämään muutaman vuoden tauon jälkeen! Seuraavat Solidaarisuuspäivät järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 3.-4.2.2024.

Luvassa on jälleen aimo annos mielenkiintoista ohjelmaa, innostavia pienryhmäkeskusteluja ja mainiota yhdessäoloa. Ohjelma koostuu inspiroivista kotimaisista ja kansainvälisistä puhujista. Lauantain iltajuhlassa on mahdollisuus verkostoitua reilun parin sadan osallistujan kesken hyvän musiikin ja ohjelman parissa, sekä vaihtaa kuulumisia yli liitto- ja keskusjärjestörajojen.

Solidaarisuuspäivät kokoaa yhteen työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneita toimijoita eri aloilta. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille ja ilmoittautumisesta on tulossa lisää tietoa alkusyksyn 2023 aikana.  

Lisätietoja Solidaarisuuspäivistä antaa Susanna Haapalainen (susanna.haapalainen(at)sask.fi).

Aiheeseen liittyvää

SASK sai joukkoonsa uusia osaajia

SASKissa aloitti tammikuussa uusi talouspäällikkö Ville Hirsikangas ja vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Susanna Haapalainen.

Lue lisää

Maailma kylässä -festivaali

SASK osallistuu Maailma Kylässä -festivaalille Helsingissä 27.–28. toukokuuta. Tule sinäkin!

Lue lisää

Malawissa naiset tekevät enää päivävuoroa

Aiemmin hiilikaivoksella työskentelevät naiset kärsivät sosiaalitilojen puutteesta sekä pitkistä kotimatkoista. SASKin ja Teollisuusliiton avulla naisten asemaa on saatu parannettua.

Lue lisää